, , ,

She’s dancing with strangers, falling apart / Waiting for Superman to pick her up in his armsMoikka ! En ole kuollut myrkkykäärmeen pistoon, mutta sairaana kylläkin. Viime perjantaina taisi mennä sen verran lujaa että jälkiseurauksena iskikin 40asteen kuume. Sängynpohjalla onkin tullut siis vietettyä suurin osa viikosta. Työt olen kuitenkin hoitanut lähes normaalisti.  Tristan tosin vei tänään pojat kouluun, että mä sain jäädä sänkyyn lepäämään.


Mutta anyway takaisin siihen petolliseen perjantaihin ! Mulla oli siis synttärit, jonka kunniaksi päätettiin lähteä maistelemaan viinejä. Aamulla kävin heittämässä auton Annalle, josta suunnattiin yhdessä keskustaan. Meillä oli vähän ylimääräistä aikaa ennenkun Sam ja Josh oli tulossa hakemaan meitä, joten käytiin etsimässä mulle kenkiä ja selvittämässä mun liittymäongelmaa, kumpaakin tuloksetta. Siinä puolenpäivän aikaan otettiin sitten suunnaksi Swan Valley ja sen lukuisat viinitilat. Käytiin parilla eri viinitilalla, tislaamolla, golfaamassa ja ties mitä muuta. Lähes jokainen viinitila tällä tarjoaa ilmaisia maistiaisia, ja voin sanoa, että meinas olla jo aika petollista ihan ensimmäisen paikan jälkeen.  

Olen nauranut kohta viikon tolle vihreäasuiselle miehelle :D
Illemmalla mentiin sitten Joshin ja Adamin kämpälle "alottelemaan", josta suunnattiin vielä baariin. Kohokohta oli kyllä varmaa se kun yks kaveri vei mut Kings Parkiin katsomaan kaupungin valoja + tähtiä. Olin kuullutkin jo paljon kehuja siitä, kuinka upealta siellä näyttää. Meillä oli kokonaisuudessa aivan älyttömän ihana päivä ja ilta ja en voi olla kuin kiitollinen siitä kuinka ihania ihmisi olen täältä jo löytänyt. :)

Todistusaineistoa siitä että mä olen golffannut!

Synttärilahja aussiperheeltä, ruusukultainen rannekoru johon oon ihan rakastunut!
Lauantaiaamu ei sitten enää ollutkaan ihan niin mukava. En edes muista millon olen viimeksi kärsinyt krapulasta (ehkä siksi etten myöskään muista millon olen viimeksi juonut jos ei läksiäisiäni lasketa), mutta lauantaina iskikin sitten senkin edestä. Luulin oikeasti kuolevani, mutta kamala olo selittyikin jälkikäteen nousseella kuumeella. :D Lauantaipäivä vietettiinkin sitten Annan ja lasten kanssa kotona kun Tristan ja Erica lähti juhlistamaan kymmenenvuotis hääpäiväänsä. Meillä oli yllättävän hauskaa leikkiessä, leipoessa ja kokkaillessa heikosta olosta huolimatta. :)

Anna aikoo selvästi tappaa kuvaajan golfmailalla


Me oltiin taas maailman surkeimpia kameran kanssa ja oikeastaan yhtään kuvia itse paikoista ei ole (hyvä syy mennä uusiksi, hehe). Mutta kuitenkin teidän iloksi näitä kauniita kuvia meidän naamoista kuitenkin löytyy.. Näitä on nimittäin vaihteeksi kamera täynnä (Senja tulee ihan sua ja meidän facetimeja ikävä <3)

8 comments

 1. Vau, ihania kuvia ja kadehdin sun elämääs Ausseissa! Kyl kelpais ittelleniki :--) Onneks muutan enskuussa Madridiin kans tekemään au pairin hommia. Oli pakko liittyä lukijaksi, huimaa settiä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Oi Madrid on varmasti ihana, onnea matkaan. :)

   Delete
 2. Voi kuinka ihanat kuvat, tulin hyvälle mielelle :3 ja hieno tuo banneri!

  http://cowswings.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 3. äääääääääh nyt vasta luin tän ja aloin kattoo mein kuvii again and again !!!!!!!! miss you ! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oivoi ei saa sanoo etten mäki rupee !! <3 ihana ooot

   Delete