, , ,

Think I'm addicted to your light

Viime viikko jatkui pitkälti samalla kaavalla kun aiemminkin. Töitä + rannalla makoilua, en valita! Perjantaina oli Tylerin syntymäpäivät, joten menimme porukalla Hungry Jacksiin  syömään. Hungry Jacks's on siis Burgerking, mutta jostain syystä täällä tolla nimellä. Joku selitti mulle että se johtuu siitä että nimi Burgerking oli jo jonkun toisen firman käytössä siinä vaiheessa kun Hungry Jack's rantautui Australiaan, en sitten tiedä oliko faktaa vai ei. Pojilla tuntui olevan todella hauskaa ja mäkin tapasin vähän lisää näiden sukulaisia niin oli ihan mukavaa. 
Lauantaina toiminkin sitten muutaman tunnin lastenvahtina. En pysynyt enää edes kärryillä siitä kuinka monta lasta mun kontolla oli, kun poikien kavereita naapurustosta ilmestyi kylään. Niitä juoksi oikeasti joka paikassa.. Mutta eipähän tarvinnut olla keksimässä tekemistä vaan sain vain rauhassa istuskella ja lueskella leikkejä seuratessa. Illemmalla lähdin sitten Annan luokse. Käytiin ostamassa pullo viiniä ja tehtiin ruokaa (gnoccheja + tomaattikastiketta, nam!). Meidät oli myös kutsuttu yksiin opiskelijabileisiin fremantleen, jonne sitten suunnattiin myöhemmin. Ilta oli kaikinpuolin oikein hauska ja tuli tavattua paljon uusia ihmisiä. Bileet oli lähinnä tarkoitettu vaihtareitten läksiäisiksi, joten siellä oli porukkaa joka puolelta maailmaa. Plus siellä tarjoiltiin ilmaista sushia ja tapaksia joten en valita!

Äiti mä tahdon!!
Mä suunnittelin kovasti muuttoa näitä taloja katellessa.. Toi koko vaalea rakennelma on siis yksi ainoa talo.
Sunnuntai olikin sitten mun lemppariosuus viikonlopusta. Tulin aamulla takaisin kotiin ja siinä sitten ennen puolta päivää lähdettiin koko perheen kanssa veneilemään. Aurinko paistoi ja skumppalasit kilisi kun kiidettiin Swan-jokea pitkin kohti Perthiä. Välillä pysähdyttiin eri paikkoihin uimaan tai muuten vaan tallustelemaan rannalle. Kaikkialla oli niin kaunista ja tunnelma oli muutenkin aivan ihana. Huomasi kyllä, että veneily ja vesiurheilu on täällä tosi iso juttu. Kaikkialla oli veneitä, purjeveneitä, jahteja, vesihiihtäjiä etc. Kaikki oli myös niin hyvällä tuulella, vastaantulijat moikkailivat ja hymyilivät poikkeuksetta ja rannoilla tuntemattomat jutteli toisilleen kuin vanhat ystävät. Siinähän se päivä sitten kuluikin ja illalla kotiin päästyä ei kyllä jaksanut muutakuin väsätä pikaillallisen ja käydä untenmaille.
Mullekkin saa sitten laittaa muistolaatan noin kauniiseen paikkaan kun mä kuolen Ensi viikonloppuna oliskin sitten suunnitelmissa Neon Run ja meidän ryhmässä on pari suomalaistakin tyttöä mun lisäksi, hassua. Ainiin ja ostettiin Annan kanssa liput Stereosoniciin, can't wait!

Post a Comment