, ,

I'm making the night mine until the day I die / No lights to brake when you're hanging by fate

 
Anna sai vihdoinkin aikaseks lähetettyä mulle Stereosonicin kuvat niin pääsin niitä nyt tännekkin lisäämään. Oltiin siis tossa pari viikkoa sitten festaroimassa ja oli kyllä ihan älyttömän hauska viikonloppu. En ole varmaan kertaakaan eläissäni ollut niin hyvin järjestetyssä ja niin suuressa tapahtumassa. Kaikki pelas älyttömän hyvin ja jonottaa ei tarvinnut käytännössä ollenkaan. Itse en myöskään joutunut todistamaan yhtään rähinää. Australia 1 Suomi 0. 


Esiintyjiähän oli sitten laidasta laitaan, mm Armin van Buuren, Ferry Corsten, Calvin Harris, David Guetta, Krewella, W&W, Nicky Romero, Axwell, Zedd, Empire of the sun etcetc.. Gareth Emery veti mun makuun kaikista parhaan setin, kun taas heikoimpia oli David Guetta ja valitettavasti Arminin setti oli melko tylsä verrattuna siihen kun hänet viimeksi näin. Oikeasti olin ihan yllättynyt siitä, kuinka kuraa David Guetta on livenä, huhhuh. 


Ikimuistoisin hetki tolta viikonlopulta oli se, kun olin yhen kaverin hartioilla, Armin van Buuren soitti ja taivaalta rupesi satamaan kaatamalla vettä. Sitä fiilistä ei vaan voi sanoin kuvailla. Siinä vaiheessa kun ensimmäiset sadepisarat ropisi mun kasvoille niin mun ainoa ajatus oli se, kuinka onnellinen mä oikeasti olen tällä hetkellä. Australiaan lähtö oli kyllä ylivoimaisesti mun tähänastisen elämäni paras päätös. :)Post a Comment