, , , ,

Loving every minute 'cause you make me feel so alive, alive

 
Okei täällä tehdään kuolemaa ja pahasti. Lauantai tuli roikuttua veneen perässä ja sen kyllä tuntee. Mulla on koko kroppa mustelmilla jo jokainen pienikin liike on tuskaa. :D Esimerkiksi autolla ajaminen on ollut hieman hankalaa kun ei tahdo pää kääntyä... Meillä oli siis Erican suvun joulujuhla ja paikalla oli parisenkymmentä henkeä. Oltiin kymmenen aikaan aamulla rannassa pystyttämässä gazeboa, tuoleja jne. Ohjelmassa oli ruokailua, juomista, veneilyä, kneeboardingia, banaaniveneiltä, sitten noite skiing biscuiteja (ei mitään hajua mikä tämä on suomeksi) jne. Kuvien laatu on tällä kertaa vähän heikompaa kun mä olin unohtanut ladata mun kameran niin jouduttiin kuvaamaan Annan kameralla.


Meillä oli aivan älyttömän hauskaa. Mua kyllä hieman huvitti kun monesti on nähnyt sivusta muiden tekevän tätä ja ajatellut vaan että näyttääpä helpolta ja hauskalta....Joo ei. Hauskaa kylläkin mutta helposta kaukana. Siinä biscuitissa saa kyllä roikkua kaikin voimin että pysyy kyydissä ja ai että sitä kipua kun iskeydyt veteen yli 60km/h tuntivauhdilla. Mä onnistuin pari kertaa tipahtamaan oikein hienosti niin että pamahdin siihen veden pintaan neljäkin kertaa ennenkun upposin pinnan alle. Meillä oli tosiaan Tristan ratissa koko ajan ja se teki kyllä kaikkensa tiputtaakseen meidät kyydistä. :D 

Me paineltiin taas tiimikuteissa. Ihmiset varmaan luulee kohta ettei muita vaatteita omistetakkaan..

Välillä kun rupes voimat loppumaan hengailtiin sitten rannassa, syötiin, juotiin ja juoruiltiin. Meillä kävi todella hyvä tuuri kelien suhteen, taivas oli lähestulkoon pilvetön ja elohopea nousi lähemmäs neljääkymmentä.  Yleensä kuulema tähän aikaan vuodesta ei ole vielä näin lämmintä Perthissä. Lasten lempipuuhaa olikin vesipyssyillä sotiminen ja meduusojen keräileminen. Taidettiin me Annankin kanssa vähän osallistua vesisotaan. 


Illalla me saatiin Annan kanssa vielä päähänpisto, että lähdetään baariin. Käytiin sitten kotimatkalla paikallisessa Alkossa (josta saatiin alennusta siitä hyvästä ettei meillä ollut muuta kun bikinit päällä.....) ja mentiin Annalle aloittelemaan. Linda liittyi myöhemmin seuraan ja käytiin tosiaan parissa baarissa keskustassa. Lopputuloksena kyllä todettiin että ei tosiaan ollut sen arvoista, ensimmäinen baari näytti siltä kuin se olisi täynnä 16vuotiaita ja kestettiin siellä vissiin 10 minuuttia.. 


Sunnuntaina me keskityttiinkin sitten lähinnä kuolemiseen. Jossain vaiheessa selvittiin jopa kauppaan hakemaan ruokaa, jonka jälkeen jatkettiin sängyssä makaamista ja mustelmien vertailua, hah. Lopputuloksena voin taas vain todeta että olipa yksi parhaista viikonlopuista täällä (miks musta tuntuu että sanon tän saman joka viikonlopun jälkeen?=D).

Post a Comment