, ,

And if we should die tonight / We should all die together / Raise a glass of wine for the last time


Täällä on taas aika kiitänyt sellaista vauhtia, ettei ole mitenkään blogiin kerennyt. En itseasiassa edes muista millon viimeksi koko konettakaan olen avannut. Viimesimmän päivityksen jälkeen on tosiaan tapahtunu vaikka mitä. Muutama viikko sitten joku crackhead hyökkäsi mun kimppuun keskustassa kun odoteltiin kavereita baarin edessä. Tästä onneksi selvittiin vain muutaman päivän päänsäryllä ja pienellä kuhmulla. Jennyn silmissä kuulema näytti siltä että mut aiotaan tappaa kun mun päätä hakattiin asfalttiin. :D Ihme sekopäitä täälläkin riittää.

Viikko sitten taas heräsin siihen, kun Tristan laittoi viestiä, että älä vaan tulee kotiin, täällä on tulipalo. Meilläpäin oli siis syttynyt isompikin bushfire, jota vastaan taisteltiin parikin päivää. 650 hehtaaria metsää paloi ja mukana meni myös 52 taloa ja muutama vaja. Palon sytytti viallinen sähkölinja, ja sopivasti sattui olemaan yli 40 asteen helle niin siinä ei kauaa mennyt kun liekit jo kurottelivat parissakymmenessä metrissä. Mä olin tosiaan sen pari päivää Annan luona evakossa kun kotiin ei ollut asiaa tiesulkujen tai ihan yleisten turvallisuussyiden takia. Onneksi palo saatiin kuitenkin hallintaan ja kuolemantapauksia ei tullut yhtä lukuunottamatta (joka ei varsinaisesti kyllä paloon liittynyt). Täälläpäin maailmaa nämä ovat valitettavasti kovin yleisiä, tänäkin viikonloppuna useampikin palo riehunut Perthin alueella, ja yksi jälleen meidän kodin vieressä, onneksi ei kuitenkaan viimeviikkoisen veroinen.


Muuten on aika mennyt työskennellessä ja nyt on tullut parin viikon aikana juhlittuakin aika paljon. Uutenavuotena oltiin ensin Lindan kanssa katsomassa tennismatsia (saatiin vip-liput tutulta) ja sitten NYE at foreshore tapahtumassa. Forseshore olikin täyttä kuraa ja lievästi sanottuna vitutti, että niistä lipuista ihan kiitettävä summa maksettiin. Meille sitten tosiaan riitti jo ennen puoltayötä ja otettiin suunnaksi kotibileet toisella polella Perthiä. Vuoden vaihde vietettiinkin sitten taksissa. Loppu hyvin kaikki hyvin ja bileet jatkui aamuun asti hyvällä meiningillä.

Aamullakin jaksoi vielä hymyilyttää kun oli nalle kainalossa :)
Viime lauantaina  oltiin tyttöjen kanssa Fremantlessa myöhäisellä lounaalla, josta pari kaveria tuli nappaamaan meidät veneelle. Veneilyn jälkeen päädyinkin sitten kuskiksi ainoana selväpäisenä. Pikkasen nauratti kun ekaks jouduin ajamaan upouutta Lexusta jonka jälkeen auto vaihtui parikymmentä vuotta vanhaan pick-uppiin. Noh ainakin tuli todistettua että kyllä multa manuaalivaihteisto sujuu vielä niinkuin ennenkin. Illan päätteeksi päädyttiinkin sitten jälleen kotibileisiin. Sunnuntaina taas oli Sets On The Beach nimiset biitsibileet Scarboroughssa. Oltiin eka parilla kaverilla siinä biitsin vieressä etkoilemassa. Bileet ei loppujen lopuksi mun mielestä mitenkään niin kummoiset olleet vaikka kaikki niitä on ylistänyt maasta taivaaseen. Hauskaa meillä kuitenkin oli niinkuin aina. :) Nyt saa kuitenkin vähäks aikaa tää bilettäminen mun osalta riitää.


Niin ja pahoittelut puhelinkuvista tällä kertaa, mutta mä en vaan ole muistanut kameraa kaivaa laukusta aikoihin. :D

5 comments

 1. nyt sitä kameraa taas käyttöön nainen ! ja mitä mitkä noi uudet niket taas on...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo yritetaan O:) kylla ma sita ahkerasti mukana kannan... Ne on mun uudet puput jotka vei mut vararikkoon.. Eiks oo somat!!!

   Delete
 2. no on .... tulee itelle vaa kauhee hinku ostaa taas uudet voi vitalis XD

  ReplyDelete
 3. pakko vissii mennä XDD.....

  ReplyDelete