, , , , ,

Christmas lights

Elikkä niinkuin jo mainitsinkin, niin joulun ja uuden vuoden välinen viikonloppu tuli vietettyä Mandurahissa. Ajettiin sinne aikaisin perjantaiaamuna ja takaisin kotiin palattiin sunnuntaina. Perjantain varsinaisena ohjelmana oli laskea vene vesille, ja mennä ihailemaan jouluvaloja kanaaleissa. Mandurahin jouluvalot on siis melko kuuluisa nähtävyys näillä seuduilla. Siinä veneellä ohi ajellessa mä kyllä totesin, että jos mun pitäis jossain täällä päin asua ja ei tarvitsis rahasta huolehtia niin siinä ois kyllä aika hyvä vaihtoehto. Aivan uskomattoman kaunista ja älyttömän upeita taloja. Nauratti kyllä ihan se, kuinka älyttömäksi ihmiset noiden jouluvalojen kanssa menee. Noh, mikäs siinä jos ei tarvitse sähkölaskustaan huolehtia, mutta miten tuolla sisällä voi edes nukkua tuollaisen valoshown aikana?


Lauantaina suunnattiin taas aamulla taas veneelle ja lähdettiin ravustamaan. Mun ei ollut edes alunperin tarkoitus lähteä, mutta hyppäsin sitten viime hetkellä matkaan ja onneksi hyppäsin. Mä oon ihan rakastunut yleisen veneilyn lisäksi ravustukseen. Saatiinkin tällä kertaa kuusitoista rapua. Maksimi mitä oltais saatu pyytää oli kaksikymmentä, niin ei siitä paljoa uupumaan jäänyt. Alimittaisi tulikin sitten monia kymmeniä, mutta ne oli päästettävä takaisin mereen. Onnistuttiin myös nostamaan ylös rausku, joka oli syöttivarkaissa meidän rapupyydyksessä.  Ravustaessa aika kiiti vauhdilla ja pian huomattiinkin, että oltiin oltu merellä lähes 7 tuntia. Ja ruokaahan nämä miehet ei olleet muistaneet pakata matkaan (viiniä ja olutta kylläkin), joten syöttien loppuessa suunnattiin suosiolla takaisin kotiin. Illalla päästiinkin sitten herkuttelemaan vastapyydetyillä ravuilla. :)

Tristan taiteili mulle viinilasin, kun ne oli sitä mieltä että nainen veneessä joka on vielä selvinpäin tuo huonoa onnea..

Muuten Mandurahin reissu sisälsi lähinnä uimista, ruuanlaittoa, legojen rakentamista ja muuta leikkimistä. Paikallahan oli myös Tristanin sisko lapsineen, joten siinä oli muutama pikkuinen vahdittavana. Oli todella mukava viikonloppu, mutta kyllä oli ihana päästä takaisin kotiin rauhoittumaan sunnuntaina. Post a Comment