, , ,

Christmas

Moikka ! Täällä on joulu ja uusivuosi sujunut sen verran kiireessä ettei ole kirjoittelemaan kerennyt. Joulu vietettiin Erican puolen suvun kanssa. Täällähän joulua juhlitaan joulupäivänä. Jouluaatto on lähes tavallinen päivä, kaupat on normaalisti auki, mutta ei luoja sitä ihmisten määrää. Itsehän onnistuin tosiaan paskomaan iphoneni näytön jouluaattona, joten oli lähdettävä sitä vaihtamaan lähimpään ostoskeskukseen. Hyvä ettei itku tullut siinä tungoksessa. Onneksi uusi näyttö hoitui kuitenkin tunnissa, joten ei kauaa tarvinnut odotella.
Joulupäivänä herättiinkin sitten tosiaan enne kuutta avaamaan lahjoja. Pojat olivat ihan innoissaan ja mäkin sain jopa pari pakettia! Aamulla sitten leikittiin, ja me aikuiset yritettiin vielä vähän aikaa levätä. Sopivasti kahvikapselitkin olivat edellisenä päivänä loppuneet ja piti yrittää pärjätä todella pahan makuisella instant kahvilla.. Tiukkaa teki. 
Puolen päivän aikaan lähdettiin sitten Erican vanhemmille, jonne koko suku kokoontui joululounaalle. Meitä oli parikymmentä henkeä paikalla, vauvasta vaariin. Häslinkiä kyllä riitti, mutta joulun tunnelmaa mä en kyllä löytänyt. Mä keskityin lähinnä syömiseen ja vauvan kanssa leikkimiseen ja jossain vaiheessa jopa vähän torkahdin sohvalle, hups. 
Boxing dayna käytiin sitten istuskelemassa Erican toisilla sukulaisilla. Lapset leikki uima-altaalla ja me aikuiset grillailtiin. Viikonlopuksi lähdettiin vielä Mandurahiin Tristanin äidin luokse ravustelemaan ja ihailemaan jouluvaloja, lisäilen siitä reissusta kuvat piakkoin! 

Ainiin ja mahtavaa vuotta 2014 ♥ !

Post a Comment