, ,

They say it's what you make / I say it's up to fate


 
Moikka! Mulla on ollut tähänastisen Australiaeloni ehdottomasti tylsin viikonloppu. Ehkä oli jo aikakin kun muuten on ollut niin hauskaa. Päätin sitten olla lähtemättä sinne Mandurahiin poikien kanssa (idiootti!!!) ja jäin "nauttimaan" yksinolosta kotona. Perjantaina en sitten tehnytkään muuta, kun katsoin Top Gearia + pari leffaa (miksi en ole aiemmin katsonut Hitmania?).


Lauantaina miittasin Lindan Belmontissa. Tarkoitusena oli etsiä Lindalle juoksukengät ja mulle bikinit. Noh Lindan kengät löydettiin helposti, mutta bikinit olikin sitten astetta haastavampi homma. Ehkä mä oon vaan nirso tai sitten täällä vaan on vain huono tarjonta. Löysin tasan yhdet joista tykkäsin, ja niihimpä ei tietenkään enää löytynyt alaosaa ollenkaan joten ostamatta jäi. Kierrettiin siis kaksi ostoskeskusta ja muutama muukin mesta. Jossain vaiheessa meihin iski aivan järkyttävä juustokakun himo ja lähdettiin sitten sellaista metsästämään, tuloksetta. Päädyttiin lopulta nälkäisinä Jamie Oliverin ravintolaan syömään ja siitäkään ei kyllä ole montaa positiivista sanaa. Ruoka oli keskivertoa ja annoskoot suhteutettuna hintoihin aivan naurettavia. Illaksi lähdettiin vielä sitten tsekkaamaan ne bileet Joondalupissa ja huhhuh mitä paskaa. Pari tuntia siellä väkisin hengattiin, ennenkuin mulle riitti ja päätettiin lähteä ajamaan kotiin.


Sunnuntaina juhlittiin Australia päivää ja meillä oli taas suunnitelmat niin sekaisin että ihan naurattaa. Alunperin meidän piti mennä yksiin kotibileisiin, mutta loppujen lopuksi koko bileitä ei edes järjestetty. Aamulla sitten yritettiin kovasti tyttöjen kanssa jotain keksiä, ja päädyttiin sitten Jennyn kaverin kautta toisiin bileisiin Fremantleen. Viihdyttiin siellä sitten pari tuntia, ja just kun mulla alkoi oikeesti olla hauskaa niin tytöt päättivät että haluavat lähteä syömään. Eipä siinä sitten taas muuta kuin ratin taakse ja menoksi. Käytiin nappaamassa ruokaa ja jatkettiin matkaa yksiin mun kaverin bileisiin. Eipä ollut näissäkään bileissä kehumista, joten jossain siinä puolentunnin jälkeen päätettiin lähteä keskustaan katsomaan ilotulituksia. Siinä vaiheessa kun päästiin joenrantaan odottelemaan valoshowta, niin meillä kaikilla oli vitutuskäyrä sen verran korkealla, että eipä siinä mitkään raketit riittäneet mieltä piristämään. Lähdettiin sitten suosiolla kesken kaiken käppäilemään autolle ja ajamaan kotiin. Kivasti jouduttiin vielä keskustan ruuhkaan tiesulkujen takia. Tristan laittoi vielä jossain välissä viestiä, että he olivat saaneet yli 40 rapua parissa tunnissa. Tässä vaiheessa mun teki jo mieli ruveta itkemään omaa tyhmyyttäni. :D Lopulta kun pääsin kotiin ei paljoa kiinnostanut kun painaa pää tyynyyn ja unohtaa että koko viikonloppu edes tapahtui. 


Tänään olen vain hengaillut kotona ja odotellut poikia kotiin. Aamulla kävin koiran kanssa pitkällä lenkillä, jonka jälkeen tein vatsatreenin ja nyt pesen pyykkiä ja katselen taas Top Gearia. Meille on kivasti tulossa vielä joku toimittaja tänään vierailulle. Ericasta on tulossa iso juttu paikallislehteen, niin haluavat kai haastatella Tristania. Mä tässä kovasti pohdin, että mihin pakenisin siksi aikaa. Jospa tää tästä vielä iloksi muuttuisi... 

2 comments

 1. hei mahtavaa että löysin tieni tänne sun blogiin! selasin kerralla koko historian läpi xD Oon ite varmaan syksyllä lähössä myös Ausseihin au pairiks, nii haluun imee kaiken mahdollisen tiedon itteeni, lievittääkseni jännitystä ja myös lietsoakseni matkakuumetta! (ei oo kiva katella aurinkoisia kuvia, ja olla ite täällä loska-suomessa) mutta jään innolla odottamaan uusia postauksia :):)

  yelloowsky.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei mahtavaa kuulla että tykkäilet :) Mut joo tervetuloa tännepäin ! Onks sulla jo perhettä/kaupunkia tiedossa?:)

   Delete