, ,

But darling freedom ain't free, its a long road / You'll never find your place up there in the sky / If you never say goodbye.

 
Täällä puhaltaa taas vahvasti uudet tuulet. Muistatteko kun kerroin meidän suunnitelmasta ottaa auto alle ja ajella Darwiniin? Noh nyt on kuviot muuttunut. Laitoin tossa viime viikolla gumtreehen ilmoituksen siitä, että etsin työpaikkaa joka on kakkosvuoden viisumikelpoinen. Sieltähän tuli sitten vaikka minkälaista yhteydenottoa, mm mulle tarjottiin 200$ luvasta suudella mun jalkoja jne. Myös avioliittotarjouksia ja muuta mukavaa on tullut. :D Tuli sieltä sitten muutama ihan oikeakin tarjous, pari siivoojan/kokin paikkaa farmille jne. Yksi tarjouksista kuitenkin kiinnitti mun huomion erityisesti. Muhun otettiin yhteyttä Queenslandista pienestä kaivoskylästä au pairin paikkaa tarjoten. En tosiaan siis ollut au pairin hommia hakemassa enää tai niistä muutenkaan kiinnostunut, mutta kyseinen tarjous kuulosti sen verran hyvältä, että viikon miettimisen jälkeen päädyin antamaan myöntävän vastauksen. Huhtikuussa vaihtuukin sitten kouluikäiset pojat yhteen vaippaikäiseen tyttöön ja aikaeroa Suomeen lisätään kahdella tunnilla. 

Saatiin tyttöjen kanssa myös sellainen pieni idea, että otetaan pieni loma tähän työpaikkojen vaihdon väliin, ja lähdetään Balille viikoksi. Tänään varattiin sitten lennot. Perthille sanotaan heipat 3.4. ja Queenslandista löydän itseni 12.4. Moranbahissa olisi tarkoitus sitten viettää 3kuukautta, jonka jälkeen pohdittiin tyttöjen kanssa uutta roadtrippiä, kohteena tosin itärannikko. Vähän on sekavat fiilikset tällä hetkellä. Tottakai uusien paikkojen näkeminen kiinnostaa ja olen todella innoissani tulevista reissuista. Olen kuitenkin menettänyt sydämeni Perthille ja tiedän että tätä paikkaa tulee ikävä enemmän kuin uskoisinkaan. Jos jokin on varmaa, niin se, että tänne mä vielä tulen takaisin. :)Post a Comment