, , , ,

"I am not born for one corner, the whole world is my native land"

 
Niinkuin eilen jo mainitsin, niin viime viikonloppu tuli vietettyä pienellä roadtripilla ja telttaillessa. Lädettiin neljän hengen porukalla tutkimaan eteläistä länsirannikkoa. Mähän olin yllätys yllätys kuskina ja kyllä on nyt vähän kroppa jumissa kun 3 päivään tuli mahdutettua yli 20 tuntia ajamista. Vierailtiin siis mm Augustassa, Margaret Riverilla, Dunsboroughssa, Busseltonissa ja vaikka missä muualla. Varautukaa astetta isompaan kuvapläjäykseen. 


Perjantain ohjelmaan kuului ajamisen lisäksi Augustan majakan tsekkaaminen ja luonnonpuistossa kiertely. Oli kyllä upeat maisemat ja ehdottomasti suosittelen tuolla päin vierailua jos joskus tänne eksyy. Augustasta mentiin vielä käymään Hamelin bayssa, joka on todella kaunis ja rauhallinen ranta. Luultavasti kaunein koko reissun aikana, jotenkin siellä vain oli ihan erilainen fiilis, kuin missään muualla. Illemmalla suunnattiin sitten lähimmälle leirintäalueella, jossa loppuilta menikin grillaillessa, viiniä juodessa ja muihin matkailijoihin tutustuessa.


Launtaiaamuna käytiin Surfer's Pointissa tsekkamassa purjelautakisoja. Eihän me niistä mitään tajuttu, mutta oli se ihan kivaa katsottavaa. Kun oltiin purjelaudoista saatu tarpeeksemme, lähdettiin tutkimaan yhtä kalkkikiviluolaa, joita on tällä alueella aika pirusti. Olihan se mesta ihan hieno, mutta en mä nyt mitään suurempaa hehkutusta sille antaisi. Iltapäivästä lähdettiin sitten kiertelemään viinitiloja ja mä pistin Maiken rattiin, että pääsin itsekin maistelemaan. Viinitilathan tunnetusti tarjoavat ilmaisia maistiaisia, joten kyllä siinä kuuden paikan jälkeen oli jo hymy herkässä. Meidän reissun lemppariksi nousi myös ehdottomasti juustotehdas, josta meidät melkein häädettiin ulos kun vähän otettiin extramaistiaisia...:D


Hallittiin myös tehokkaasti tää taloudellinen matkailu, toinen yö nukuttiin onnellisesti autossa ja hiukset tuli pestyä mm yleisen vessan lavuaarissa. Myös tälle jälkimmäiselle majakalle sniikkailtiin maksamatta ja taidettiin me pihistää vesitonkkakin reissun aikana.. Tää autossa nukkuminen oli senkin suhteen melko koomista, että meitä tosiaan oli se 4 ihmistä mun pienessä Hyundaissa, ja aamulla kun herättiin niin koko parkkipaikka oli täynnä autoja ja ihmisiä. Oltiin onnistuneesti pysäköity Busseltonin satamaan, jossa oli juuri sunnuntaiaamuna Busselton Jetty Swim niminen tapahtuma, joka ilmeisesti keräsi koko Busseltonin (ja ympäristön) ihmiset sitä seuraamaan. Kyllä ohikulkijat saivat hieman naureskella kun mä vedän aamujoogaa auton vieressä makuupussi ovenraosta roikkuen..


Me oltiin Domin kanssa reippaita ja kiivettiin sunnuntaina tonne Castle Rockin (joka on muuten isompi kuin miltä kuvissa näyttää) päälle. Tytöt jäi rannalle venailemaan kun me seikkailtiin. Vähän nauratti mun kenkävalinta siina puolessa välissä matkaa, meinaa släbärit ei oo ehkä suunniteltu tollaseen kiipeilyyn.. Näkymät oli kyllä ehdottomasti vaivanarvoiset. Oon muuten pikkasen naureskellu tolle mun rusketukselle tossa vikassa kuvassa.. Eihän mua edes tiestä erottais jos olisin alasti.

Post a Comment