, ,

Serpentine Falls

 
Moikka! Mulla on ollut pidennetty viikonloppuvapaa, kun Tristan lähti käymään Balilla ja pojat meni mummolaan. Mä lähdin sitten parin saksalaisen backpackerin kanssa telttailemaan. Meillä oli ihan älyttömän hauska reissu ja tuli kierrettyä vaikka kuinka monta paikkaa. :) Laittelen sen reissun kuvat huomenissa (jos muistan, heh). Eilen käytiin sitten Maiken kanssa Serpentine Fallseilla ja Rockinghamissa. Tarkoituksena oli mennä snorklailemaan, mutta valitettavasti tuuli pilasi meidän suunnitelmat. 


Bongattiin myös muutama kenguru Serpentinessä ja päästiin ihan lähietäisyydelle kuvailemaan. Ei toki vastannut mun ekan viikonlopun kenguruvauvaa, mutta somia nämäkin ja ainakin sain parit kuvat otettua. :D Oli muuten ihan sekunneista kiinni viikonloppuna ettei ajettu kengurukolaria. Oli ensimmäinen oikeasti iso kenguru jonka näin, varmaan lähemmäs mun pituinen.

Päivä oli ihanan rentouttava, vaikka aamulla lievästi vituttikin hypätä ratin taakse viikonlopun ajamisen jälkeen. Serpentine oli ihan kiva ja käymisenarvoinen paikka. Rockinghamiin taas tuskin tulee toiste suunnattua. Illaksi olin suunnitellut totaalirentoutumista, mutta valitettavasti tuli muutos suunnitelmiin kun jouduinkin ottamaan lapset takaisin päivän etuajassa. Tämä viikko tulee hengattua tiukasti kotona, kun Tristan lähtee kahdeksi yöksi työmatkalle ja me jäädään lasten kanssa keskenään. Viikonloppuna suunnitelmissa ehkäpä lisää telttailua jälleen uusissa maisemissa.

Post a Comment