, , ,

And in her color portrait world she believes that she's got it allMoikka! Mä oon selvinnyt jälleen sivistyksen pariin. Taino sivistyksen ja sivistyksen, mutta ainakin wifin kantoalueelle. Oli ihan mahtava viikko farmilla, ja onnistuin vielä karkaamaan töistä muutamaksi päiväksi tapaamaan yhtä kaveria Townsvilleen. Voitte vaan kuvitella kuinka paljon tää vauva-arki taas puree muutaman päivän reissuilun jälkeen. :D Anyway me siis ajettiin viime perjantaina Ayr nimiseen kylään, jossa näiden farmi sijaitsee. Kyseisen farmin nää on ostanut parivuotta sitten, joten se on vielä tosi alkutekijöissään. Kyllä sieltä jo kuitenkin sata lehmää ja yksi hevonen löytyi. Takapihalla asusti myös riikinkukko ja katolta löytyi opossumi. Erilaisista ötököistä ja liskoista en edes aloita. Että jos joku on suunnitellut visiittiä eläintarhaan niin eikun tänne vaan! Ainiin ja näin vikana iltana mun ekan käärmeenkin muutenkin kuin auton ikkunasta! Oli sellanen kolme-neljämetrinen python siinä meidän takaovella köllöttelemässä.


Farmilla aika kului siis lähinnä rentoillessa ja erilaisia pikkuhommia tehdessä. Käytiin rannalla ja pääsin takaisin hevosen selkään ensimmäistä kertaa viiteen (?) vuoteen! En olisi voinut enempää innoissani olla. Onnekseni ratsastus taitaa olla taito joka ei katoa, sillä heti satulaan hypätessäni, tuntui siltä, kun en koskaan olisi poissa ollutkaan. Pääsiäistä me ei pahemmin juhlistettu, muutama ystävä ja sukulainen kävi sunnuntaina lounaalla, mutta siinäpä se. Varmaan muuten elämäni ensimmäinen pääsiäinen, etten syönyt yhtään suklaamunaa? Noh korvaukseksi tästä maistelin kinderjäätelöä Townsvillessa.

Tiistaina otettiin sitten B:n, B:n aidin ja vauvan kanssa suunnaksi Townsville. Näiden oli tarkoitus mennä käymään jossain komediatapahtumassa, mutta B onnistui kadottamaan puhelimensa pariksi päiväksi ja tapahtuma olikin sitten jo loppuunmyyty. Vietettiin sitten muuten vaan aikaa Townsvillessä, mm käymällä syömässä ja shoppailemassa. Yövyttiin sellaisessa asuntohotellissa ja saatiin kunnon luksuskämppä. Keskiviikkona mä sitten treffasin C:n ja käytiin pienellä porukalla keilaamassa. Voitteko uskoa, että oli mun elämän ensimmäinen kerta! Enkä ees tullut vikaks jee! Illaksi sitten jumahdettiin vaan C:lle syömään ja katsomaan leffoja.


Seuraavana päivänä otettiin suunnaksi Magnetic Island. Saarella vuokrattiin skootteri, jolla ajeltiin ympäriinsä tutkimassa paikkoja. Käytiin myös vuokraamassa jetski, ja mä pääsin ekaa kertaa elämässäni kokeilemaan sillä ajamista. Olin eka ihan peloissani enkä uskaltanut muuta kuin posottaa suoraan eteenpäin, mutta ei siinä kauaa mennyt, että innostuin tosissani. Ei ollut kaukana pari kertaa ettei kipattu koko romua nurin. Käytiin jossain rantapaikassa lounaalla, jonka jälkeen mentiin vielä katsomaan koaloita, krokotiileja ja muita liskoja yhdessä puistossa. 


Perjantaiaamuna hypättiinkin sitten autoon ja lähdettiin kohti pohjoista. C:llä oli jotkut sukujuhlat Tablelandseillä, jonne mäkin sitten lähdin randomina matkaan. Pysähdyttin matkanvarrella parilla vesiputouksella ja käytiin ajalemassa Misty Mountainseilla. Perille päästiin vasta pimeän tulon jälkeen todella väsyneinä. Istuskeltiin sitten hetki muiden seurassa ja painuttiin nukkumaan. Aamulla olikin sitten olo kuin uudestisyntyneellä. Käytiin golffaamassa (pojat golffas ja mä nauroin golfradalla hyppiville kenguruille), kävelyllä ja muuten vain hengailtiin. Iltapäivästä meidän piti sitten ottaa taas auto alle ja suunnata kotiin.Oli kokonaisuudessa ihan älyttömän kiva viikko sekä farmilla, että C:n kanssa reissaillessa. Ihana oli saada pieni miniloma tähän vauvankanssa hengailuun (lol vastahan mä tulin balilta), mutta toisaalta oli myös mukavaa sunnuntaina ajella takaisin kotiin ja palata normaaliin arkeen. Mä olin aivan surkea taas kameran kanssa, esim itse farmista ei ole kuvan kuvaa saati monesta muustakaan jutusta. Mä yritin kovasti parantaa tän kanssa, mutta eiks se niin mee että parhaat hetket ei taltioidu kameralle.

Post a Comment