, , ,

As we dream gentle hands are shaping, further, higher as the new day enters.


Moikka! En oo viimeaikoina jaksanut pahemmin bloggailla, muttakun mun elämässä vaan yksinkertaisesti ei ole tapahtunut mitään kiinnostavaa. Arki menee vauvan kanssa hengaillessa, ja viikonloppuisinkaan en oo saanut mitään jännää aikaiseksi. Oon miittaillut parin paikallisen au pairin kanssa muutamaan otteeseen ja käynyt pubissa nauramassa meiningille. Muuten en oo tehnyt varmaan mitään muuta, kun käynyt salilla, lenkkeillyt ja lukenut. Tällä viikolla ei ole tosin edes salilla käynti onnistunut, koska selkä alkoi taas vittuilemaan astetta kovemmin. Onnistuin myös nappaamaan jonkun kivan flunssan, joten tämä päivä on vietetty tiukasti sängyssä inkivääriteen kanssa. Eiks oo jännää tää mun elämä täällä pallon toisella puolen? Noh ollaan me Annan kanssa saatu jonkinlaista keskustelua aikaseks meidän tulevista reissusuunnitelmista, ja mulle tarjottiin ihan kivaa majotusvaihtoehtoa Sydneystä jos sinne haluan pidemmäksi ajaksi suunnata. Katsotaan miten tässä nyt käy. Ei enää kauaa, kun päästään aloittamaan!

Ens viikolle ei (yllätys yllätys) jälleen mitään suunnitelmia, mutta viikonlopuksi suunnataan Ayriin farmille. Edes jotaan aktiviteettia tähän tylsään elämään. No jos jotain positiivista  pitää sanoa, niin ainakin mun ykkösplääni, elikkä rahan säästäminen on kyllä onnistunut hyvin.  En ole tainnut mihinkään muuhun rahaa käyttää, kuin juomapulloon (kadotin vanhan tough mudderin yhteydessä) ja urheilusukkiin viime viikon Mackayn reissun yhteydessä. Winwin. Kuvat vauvan ekoilta synttäreiltä. Valitettavasti heikosti noitakin, kun en jaksanut ruveta kasvoja suttaamaan ja en muiden ihmisten lapsista viitsi pistää tunnistettavia kuvia. Mitäs suomeen?

I haven't been blogging for a while just because nothing interesting has happened to me in last couple of weeks. I've been just working, reading, meeting few of the local au pairs and working out. Even though it's a bit boring it has been a good thing because I've managed to save money for my travels. We are getting so excited with Anna! Luckily next weekend we are going up to the farm in Ayr so hopefully I'll get something to write about. 

Post a Comment