, , ,

I gotta whisper 'cause I can't be too loudMoikka! Kirjottelen täällä joittenkin tuntemattomien kotoa lastenvahtikeikalta. Kävi tuuri ja sain kaverin kautta pari hyvin palkattua keikkaa tälle viikolle. Toivottavasti näitä tulee lisää. Tänne tullessa lapset oli tosiaan jo nukkumassa, yhtä kaksivuotiasta lukuunottamatta. Pötköttelin sitten jonkun kymmenen minuuttia sen pienen vieressä, kunnes sekin nukahti. Siitä lähtien olen vain dataillut ja chillaillut. En valita.

Mulla oli tänään muutenkin aika jees päivä. Tyttö päätti nukkua useamman päivän edestä ja mä otin rennosti. Makoilin tyytyväisenä sängyssä melkeen kymmeneen, jonka jälkeen söin rauhassa aamupalaa ja kirjoittelin muutaman kirjeen. Neiti heräsi tosiaan joskus yhdentoista jälkeen ensimmäistä kertaa, joka on vauvalle aika harvinaista. :D Kävin useamman kerran tsekkaamassa, että onko se edes elossa, ja tekstasin B:lle että mitä ihmettä. Sieltä se kuitenkin sitten lopulta oikein iloisena kömpi ylös hieman ennen puolta päivää. Hereillä ei  kuitenkaan jaksettu pysyä tuntia pidempään, kunnes oli aika ottaa melkein parin tunnin tirsat. Voikun on rankkaa tää au pairin elämä. Okei älkää käsittäkö väärin, tälläset päivät on todella harvassa. :D Sitä paitsi näinä päivinä tylsyys helposti yllättää. Tänään multa loppui tekeminen niin pahasti, että kuurasin koko kämpän lattiasta kattoon. Siivoaminen ei edes mun duuniin kuulu. Kun tyttö lopulta sitten heräsi, lähdettiin kävelylle postitoimistoon ja kauppaan, kun piti muutamat hommat hoitaa pois alta. Kokkailin tänäiltana ekaa kertaa illallista, ja hitto että jännitti! Mä oon aina ihan hukassa kun en saa käyttää chiliä (tai saan, mutta en niin suurissa määrin), niin oli vähän homma hakusessa. Menussa oli vieläpä texmexlasagne. Ihan hyvää siitä loppujen lopuks tuli, vaikka mun makuun olikin vähän mautonta.

Kävin eilen liittymässä paikalliselle salille. Ja en muuta sano kuin että huhhuh näitä pikkukylän hintoja. Oli muutenkin ihan hupaisa reissu. Sisälle päästyäni huomasin olevani aivan väärää sukupuolta ja vailla steroideja sinne mennäkseni. Keräsin hieman katseita mun pinkissä treenitopissa niitten lihaskimppujen keskellä... Moranbah on muutenkin melko hupaisa paikka tämän suhteen. Aivan sama minkä näköisenä ja missä kuteissa kuljet, niin lähes jokainen mies tuijottaa sun perään niin kauan kun vaan olet näköpiirissä. Huomaa siis, että paikan mies-naissuhde on about 10:1.


Viikonlopun suunnitelmat mulla on niinkin hurjat, että meillä juhlitaan lauantaina tytön ensimmäisiä synttäreitä. Sunnuntaiksi olen lupautunut jälleen lastenvahdiksi tälle samalle perheelle. Huominen menee siis luultavasti kakkuja leipoessa ja juhlia järkkäillessä. Jos energiaa riittää, niin saatan lähteä muutaman au pair tytön kanssa käymään paikallisessa pubissa kauhistelemassa Moranbahin varmasti hurjaa yöelämää! Kuvituksena muuten tyylikkäästi randomeita auton ikkunasta napattuja otoksia Perthistä. Mun esteettinen silmä ei vain salli postausta ilman kuvia. Ei sillä että nää kuvatkaan kyllä mitään hurjan esteettisiä olisi..

2 comments

  1. Hei siis nyt kerroppa mulle miten ton musiikkijutun saa tolleen! Siis oon kärsinyt tästä tiedottomuudesta jo 8kk ja nyt haluan sen selvittää.. :Dd kuuntelen aina kateellisena noita sun biisejä ja oon ihan että hmh, no kyllä määkin laittaisin jos osaisin... x)

    ReplyDelete
    Replies
    1. No mitä olisit kysyny aiemmin hei! :D Elikkä youtubest sen videona alta "Jaa" ja sit "Upota" ja sit kopsaat sen koodin siitä ja heität tekstin html osion alkuun! Sitten muokkaat vaan ne mittasuhteet siitä koodin lopusta. Widt riippuu tietty sun blogin leveydestä, mulla 730 ja sit Height 25 nii tulee toi palkki. :)

      Delete