, ,

And if I wrote you a love song and sang it to you every day, would it ever be enough to make you wanna come back home and stay?
Moikka! Viime viikko sujui taas rauhallisissa merkeissä. Käytiin vauvan ja yhden aussitytön kanssa puistossa, keittelin tomaattikeittoa, leivoin juustokakkua ja ties mitä. Musta on kovaa vauhtia tulossa kunnon kotiäiti.. Ei tätäkään tosin enää kauaa kestä. Vaikka kyllä mä täällä tykkään olla, niin alkaa jo olla vähän ikävä seikkailuja. Aloitin viime viikolla etsimään näille uutta au pairia gumtreesta, mutta tähän mennessä ei ole vielä tärpännyt. Skypetettiin yhden virolaisen tytön kanssa, mutta ei ihan natsannut. Esim kun B kysyi, että mistä se tykkää lapsissa, niin sillä meni varmaan minuutti pohtimista ennenkun sai sanottua mitään. Ja sittenkin vastaus oli, että "ne kertoo hauskoja tarinoita", silleen jahas, muistitko nyt ihan että  haet duunipaikkaa yksivuotiaan hoitajana? Ja sama kysymys mutta, mistä ei pidä niin vastaus oli "no en mä tykkää kun ne huutaa". Oltiin B:een kanssa molemmat silleen joo tää tais olla tässä..:D Onneksi tässä on vielä useampi viikko aikaa. 


Anna päätti tosiaan ottaa sen työpaikan mitä sille täältä tarjottiin ja mä lähden 12. päivä käymään Seventeen-Seventyssä hakemassa sen. Vietetään siellä pari päivää ja sitten tullaan takaisin Moranbahiin. Meillä on yks aika mahtava juttu suunniteltu niille päiville, mutta siitä sitten lisää myöhemmin. :) Ihan kivasti ajamistakin taas tulee.. 7 tuntia yhteen suuntaan+pysähdykset. Ja koska tässä maassa nää vakuutusjutut on ihan perseestä, niin mä joudun ajamaan molemmat suunnat kokonaan :/ Mun hostperhe sattuu olemaan tuohon aikaan Victoriassa sukujuhlissa, joten sattu ihan täydellisesti nää ajotukset. En oikeesti malta odottaa että Anna tulee tänne!! Varsinkin nyt kun toinen näistä mun aussitytöistä lähtee pois täältä muitten duunien perässä.

Lauantaina oltiin taas rodeossa, tällä kertaa ihan täällä Moranbahissa. Menin sinne B:een ja vauva n kanssa. Meillä oli kyllä seurassa sitten koko ajan muitakin, B:een ystäväperheitä ja mun tyttöjä. Oli ihan tosi kiva päivä ja odotan jo taas innolla seuraavaa kertaa. Ei kyllä valitettavasti vielä tietoa koska sellainen koittaa. Eilen kävin yhden amerikkalaisen au pairin kanssa lounaalla, ja illaksi menin vielä toiselle kaverille syömään ja katsomaan leffaa. Kotiin selvisin joskus ennen kahta. Mulla kävi tuuri ja vauva päätti nukkua noin kymmeneen tänään, joten sain koomailla rauhassa koko aamun. Tälle viikolle ei ole suunnitteila muuta kuin töitä, salia ja kavereiden näkemistä. Enää reilu viikko että nään Annan!!!


Post a Comment