, , , , , ,

We're burning down the highway skylineMoikka! Me lähdettiin viime viikonlopuksi extemporena farmille. B laittoi työpäivän aikana mulle viestiä, että huvittaisko mua lähteä jos otettais auto alle heti kun hän tulee töistä kotiin.  Ja tottakaihan mua huvitti! Meillä olikin sitten ihan mielenkiintoinen matka, nimittäin noin tunnin ajamisen jälkeen autosta puhkesi rengas. Tässä vaiheessa kello oli jotain puoli seitsemän pintaan ja ulkona pilkkopimeää. Rengas sattui myös sopivasti puhkeamaan paikssa, jossa ei ollut mitään sopivaa kohtaa pysähtyä, joten ei auttanut kuin ajaa tienvieressä olevaan polvenkorkuiseen heinikkoon. Muutama herrasmies sitten pysähtyi meidät hädästä pelastamaan. Okei oltais me se itsekin osattu vaihtaa, mutta apu tuli jo siinä vaiheessa kun autoa sivuun ajettiin ja eihän ne miehet antanut meidän mitään tehdä. Parinkymmenen minuutin jälkeen päästiinkin jo sitten jatkamaan matkaa tuliterän renkaan kanssa. Koettelemukset eivät kuitenkaan tähän loppuneet, nimittäin perille päästyä huomattiin että avaimet on kateissa. Oltiin jossain vaiheessa matkaa annettu avaimet vauvalle viihdykkeeksi, ja nyt niitä ei löytynyt mistään! Siinä me istuttiin portin (huom portilta vielä useampi kilometri talolle joten ylikiipeäminen olisi ollut turhaa) edessä ja käännettiin auto ylösalaisin pariin otteeseen tuloksetta. Soitettiin kivasti R:lle joka oli jo pitkälti untenmailla, että olisiko vinkkejä miten saadaan se portti auki. Ei saatu lupaa portin saranoilta ottamiseen joten jatkettiin vielä auton tutkimista ja lopulta ne avaimet löytyikin. Vauva oli onnistunut siis viskaamaan koko avainnipun sellaisen pienen kolon läpi penkkien alle. Siis tiedättehän kun useimmissa autoissa siitä keskipaikan kohdalta saa sen selkänojan taitettua käsinojaksi. Sieltä kolosta me ne avaimet sitten lopulta tongittiin ja päästiin vihdoin perille. 

Hey guys! We made an extempore trip up to Ayr last weekend. We left on thursday evening and came back on sunday. The drive there didn't go quite as planned. First we had a flat tyre after an hour driving and then when we finally reached our destination we realized that we have lost the keys. Lucky for us we found the keys under the backseats after we had turned the car over couple of times. Paige had somehow managed to throw them through this little gap. We were already sure that the keys had fell off when we stopped in Collinsville. And yes we did learn our lessons about giving something as important as keys to a baby to play with. Well at least till next time.


Niinkuin kuvista näkyy niin ohjelmana oli sitten lähinnä rentoilua ja heppailua. Käytiin perjantaina kaupungissa hoitamassa ruokaostoksia ja B kävi kampaajalla. Me hengailtiin sillä välin vauvan kanssa puistossa ja ajeltiin ympyrää. Ayrissä on se sata-viissaataa liikenneymprää ja mulla meinas mennä hermot. Yritin jo googlata, että kuinka monta niitä siellä oikeasti on, mutta en löytänyt vastausta.. Tough life I know. Illasta R ja yksi sen työkaveri saapui myös paikalle. Ilta menikin sitten juustoja syödessä ja juoruillessa. 

Like you can see from the pics I got to go riding again. Couple of times actually. On friday we went to the town to do some grocery shopping and B had an appointment to a hairdresser. Meanwhile I spent time with Paige in a park and just driving around. The endless roundabouts in Ayr were making me insane!


Lauantaina lähdettiin sitten heti aamusta ratsastamaan. Painelin sitten yksinäni peltoja pitkin, kun Havick päätti, että on hauska idea yrittää viskata mut pois selästä. Sieltä pusikosta lähti joku lintu lentoon, jota Havick eka vähän säpsähti ja päätti sitten käyttää sitä tekosyynä ruveta leikkimään. Mulla oli vielä kivasti puhelin rintsikoissa, joka siinä menossa yllättäen tipahti. Pidin sitten vasemmalla kädellä kiinni puhelimesta paidan sisällä, oikealla kädellä kiinni ohjaksista ja oikea jalka oli jalustimessa, vasen ei. Jotenkin mä onnistuin kuitenkin pitämään kontrollin siinä loikkimisen keskellä ja heppakin päätti sitten luovuttaa, kun huomasi että musta ei noin vaan eroon päästäkkään. Loppu ratsastus menikin sitten ihan kivasti, vaikka vähän rajoja vielä kokeiltiinkin. Iltapäivästä käytiin sitten viemässä kuormallinen romua kaatopaikalle ja kahvilla yhen B:een kaverin kanssa. Saatiin vielä aimokasa vieraita illalliselle, joten tylsää ei tullut.

Saturday morning we went for a ride and at some point Havick decided to try and get me off. Well unfortunately I happened to have my phone in my bra which obviously fell off, so I wa sholding my phone with my left hand while trying to keep Havick in control with my right hand and foot (yes my left foot fell off the stirrup). Lucky for me he realized quite quickly that I'm not going to go anywhere and gave up. After the riding we went to drop some rubbish to one landfill and meeting one friend. We also got quite a few guests for dinner later that night.


Sunnuntaina pitikin ottaa jo suunta takaisin Moranbahiin. Käytiin aamulla kuitenkin vielä ratsastamassa, ja mä sain taas tapella Havickin kanssa varmaan tunnin ennenkuin se suostui tottelemaan mua, mutta kyllä se lopulta alistui. Että mä rakastan näitä hevosia jotka antaa vähän haastetta. Niin meillähän meni varmaan puoli tuntia jo siinäkin, että saatiin poika edes napattua, kun se päätti leikkiä lehmien kanssa. Ensin tuli nätisti auton luokse ja antoi mulle pusujakin ikkunasta, mutta heti kun mä nousin autosta ulos niin lähdettiin painelemaan pakoon lehmälauman mukana. Oli kyllä hauskaa katsottavaa nähdä kuinka se nautti siitä jahtaamisesta. Meillä oli tarkoituksena käydä vielä ampumassa, mutta ratsastus veikin sen verran aikaa, että jouduttiin siitä suoraan lähteä liikkeelle. Mulla oli nimittäin illallistreffit sovittu parin tytön kanssa seitsemäksi + olin vielä luvannut mennä yhdelle toiselle kaverille sen jälkeen.

Unfortunately we had to drive back to Moranbah on sunday. I had agreed on meeting couple of people in the evening so we left around noon. We went for a ride in the morning and after that we had to get going.


Oli kokonaisuudessa aivan ihana viikonloppu täynnä uusia tuttavuuksia, mielenkiintoisia keskusteluja ja farmielämää. Paluu arkeenkaan ei tällä kertaa harmittanut tippaakaan, sillä torstaina otankin jo suunnaksi Seventeen-Seventyn ja Annan!! <3

The weekend was so much fun and I didn't mind getting back to the reality on monday at all. Couple more days and I'll head down to Seventeen-Seventy to meet my darling Anna! 

4 comments

 1. Moikka,
  Löysin sun blogis tänään enkä oo siihen vielä kunnolla perehtynyt, joten anteeksi tyhmät kysymykseni :D Mutta ootko jo lähteny perheestä ja onko niille tulossa uusi au pairi? Itse etsin host perhettä Ausseista :)

  ReplyDelete
 2. Kiva että löysit, ja ei se mitään, aina saa kysyä! :D Elikkä mä oon vielä täällä perheessä muutaman viikon ja sit lähden jatkamaan matkaa. Meille on jo uus auppari valittu seuraavaks pariks kuukaudeks. Mitä kautta sä oot ettiny perheitä ja millon haluisit alottaa?

  ReplyDelete
 3. Oon ettiny perheitä aupair worldistä ja sitten bestaupair sivuille tein profiilin vähän aikaa sitten. Ja haluisin alottaa heinäkuussa-syyskuussa :) Mitä oot ite tykänny olla Australiassa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noni mä löysin ekan perheen just bestaupairista :) Kannattaa myös tsekkailla gumtreeta. Ja jos heinäkuussa haluut alottaa ja moranbah kiinnostaa nii meiltä just vapautuki paikka xD Meiän tuleva auppari valitettavast peru joten uutta ollaan ettimässä ;D Ja mä oon aivan umpirakastunu Australiaan, suunnitelmana ois pysyä täällä niin pitkään kun mahdollista.

   Delete