, , ,

Last one from Moranbah

Heippa! Meillä on vihdoinkin jonkin verran selvinnyt suunnitelmat. Päätettiin nyt vastaanottaa yksi työtarjous yhdestä hotellista. Kylä on nimeltää Kingaroy ja sijaitsee vajaan kolmetunnin ajomatkan päässä Brisbanesta/Sunshine coastilta. Paikassa on tällähetkellä kaksi suomalaista backpackeria joiden kanssa juttelin eilen puhelimessa ja ihan hyvältä vaikuttaa koko homma. Siellä ois tarkoitus sitten hengailla seuraavat pari kuukautta ja kartuttaa matkakassaa. 

Hey! We have finally locked up some plans. So we are flying to Brisbane on saturday and then we will start a new job in Kingaroy at some point next week. The job is an all-rounder in a hotel so we are pretty excited! We are probably staying there couple of months and then start traveling for a while. 


Buukattiin äsken lauantaille lento, joten siihen asti pitäisi vielä harrastaa tylsyyskuolemaa Moranbahissa. Annahan on vielä töissä ja J:llä on opiskelujuttuja hoidettavana joten kummallakaan ei ole pahemmin aikaa mulle. :( Ja niinkuin olen vissiin aiemminkin tehnyt selväksi, niin tää Moranbah ei ole mikään aktiviteettien keidas. Huomiselle on aikataulutettu yksi kahvittelu L:n kanssa ja siinäpä se. :D Jos perjantaina on hyvä keli saatan raahata itseni altaalle ja unelmoida rusketuksesta. 

So I've been just hanging out here in Moranbah this week. Like I said before our new au pair came on the weekend so I moved to J's place for awhile. I have mentioned before that there is not much to do in Moranbah so I've been a bit bored but yeah what can you do. Tomorrow I'll meet L for a coffee date but that's it I guess lol. 


Kuvat on viime perjantailta, jolloin oli mun viimeinen päivä vauvan kanssa. Mentiin puistoon Annan ja pikkuisen kanssa ja meillä oli todella kiva päivä. Mulla on jo nyt ikävä mun vauvaa, mutta ehkäpä me vielä tavataan joskus. Onneksi se uusi au pair oli todella kiva, joten tiedän, että pikkuisella on kaikki hyvin. Käytiin illast vielä perheen ja Annan kanssa ulkona syömässä ja meillä oli todella kiva ilta. Hyvästit kävin vielä sanomassa eilen illalla, koska luulin, että lennetään pois jo huomenna. En voi muuta sanoa kuin, että en olisi voinut parempaa perhettä toimia jolle työskennellä au pairina. Aivan ihania ihmisiä ja hyvä kokemus kokonaisuudessa.

The pictures are from friday, my last day with lil one. We went to the park with Anna and had really good time together. I really miss her already. Maybe I'll see her again at some point tho. Luckily the new au pair was a really nice girl so I don't have to worry about that. We went for a dinner with my host family and Anna on friday night. It was kind of a goodbye thing but I still visited them last night to say the last goodbye before I leave Moranbah. I can't say anything else than that I really had an amazing experience with them and will always hold them in my heart wherever I go. Hopefully we will meet again.

Post a Comment