, , , , , ,

You're the closest to heaven that I'll ever be / And I don't wanna go home right nowMe vietettiin viime viikonloppu taas tienpäällä niinkuin taisin jo mainitakin. Pari Balikaveria tuli siis Townsvillesta ja Cairnsista etelämpään C:n äidin farmille ja he nappasivat meidätkin matkanvarrelta mukaan. Eka yö vietettiin puolessa matkassa, sillä Injuneen on kokonaisuudessa sellainen 6 tunnin ajo täältä Moranbahista, ja me päästiin matkaan vasta joskus kuuden pintaan. C ja ja yksi näiden serkku ajoivat nopeampaa reittiä edeltä etsimään leiripaikkaa, kun T ja S kiersivät Moranbahiin hakemaan mua ja Annaa. S on yksi supersuloinen ruotsalainen tyttö jonka T oli jostain mukaan bongannut. "Perille" päästyä ei saatu paljoa muuta aikaiseksi kun illallisen syönti ja telttojen kasaus. Pojathan oli fiksusti valinnut paikan, jossa oli selkeät kiellot leiriytymisen suhteen. Eipä tästä illlalla ongelmaa ollut, mutta kun kuuden jälkeen aamulla joku tulee uhkailemaan meitä poliiseilla jos ei painuta helvettiin niin kyllä siinä vaiheessa hieman vitutti. Ei muutenkaan pahemmin tullut nukuttua, sillä aluksi mä en vain löytänyt mukavaa asentoa ja pyörin ympyrää varmaan pari tuntia. Tämän jälkeen rupesi satamaan vettä ja jouduttiin nousta laittamaan sadesuoja teltan päälle (oltiin siis aluksi ilman sitä kun haluttiin katsella tähtiä) ja sitten vielä paras osio, nimittäin T:n veli, joka oli päättänyt iltayhdeksältä lähteä ajamaan alas Cairnsista (16h....) soitti puoli viideltä ajaneensa kengurua päin ja auton olevan paskana. T joutui sitten lähteä häntä hakemaan jostin 4-5tunnin päästä. Että sellainen yö. Niin joo ja mä sain sen sateen yhteydessä jonkun älyttömän nauruhepulin ja käkätin yksinäni varmaan puoli tuntia.

Heyy! We spent last weekend on the road again. Couple of friends from Townsville and Cairns came down and we went camping + visiting C:s moms farm. The first night we camped close to Emerald, cause it was too late to drive to whole way down. Boys had been wise enough to pick a place where camping was prohibited so we got woken up after six am and told to get out of there. T:s brother had decided to drive down from Cairns at 9pm or something and we got a call from him before 5am that he had hit a roo and his car is broken. T had to drive up to get him and we were stuck with a on 2-seater ute although there was five of us. C called to his mom and brother then and they came to pick us up with a truck. 


Aamulla oltiinkin sitten kivasti jumissa, sillä meitä oli 5 ihmistä ja yksi kaksipaikkainen auto. C soitti veljelleen ja äidilleen, jotka lähtivät meitä rekalla hakemaan. Päästin sitten joskus myöhään iltapäivästä vihdoin perille. T veljineen mukaanlukien. Me suunnattiin tyttöjen kanssa ensimmäisenä suihkuun, sillä välin kun pojat aloittivat jonkun halonhakkauskisan... Meillä meni niin myöhäksi se perille saapuminen, joten illan ohjelmaan kuului lähinnä metsästys ja BBQ. Mä en nyt tänne viiti laittaa kuvia niistä eläintenraadoista, mutta ihan kivasti me kuitenkin niitä saatiin. Instagramista löytyy yksi kuva missä roikotan kaninraatoa jos jotain kiinnostaa. 

When all of us finally made it to the farm it was getting a bit late so we didn't get up to much. We went hunting and had a BBQ. It was a really good night though. I'm not putting pics of carcasses here, but you can check one pic of me holding a dead rabbit on my instagram if you are interested. 


Sunnuntaina me ei sitten paljoa keretty enää tekemäänkään, sillä osalla porukasta oli suunnitelmana ajaa koko matka takaisin Cairnsiin, joten haluttiin lähteä hyvissä ajoin liikkeelle. Käytiin siinä aamupäivästä hieman kuitenkin ratsastamassa, ja mä sain taas turhautua laiskan hevosen kanssa. C:n äidillä on siis yli kaksikymmentä hevosta tuolla, mutta hän oli saanut sen kuvan, että me kaikki tytöt ollaan kokemattomia ratsastajia, joten antoi meille varmaan kaikista varmimman ja tylsimmän ratsun. Tyydyin sitten tekemään vähän aikaa jotain perusharjoituksia kunnes kyllästyin. Ihan hauskaa oli kuitenkin, mutta ensi kerralla kun lähden ratsastamaan, haluan kyllä hevosen jota ei tarvitse koko ajan ajaa eteen. :D Alkaa vähän turhauttamaan jo. Melko pian ratsastuksen jälkeen lähdettiin sitten ajamaan kohti Moranbahia. Meillä oli nelipaikkainen auto ja viisi ihmistä kyydistä, joten kyseessä ei ollut kaikista mukavin mahdollinen matka. Selvittiin kyllä perille, ja mä menin sitten vielä illaksi J:lle hengailemaan.

On Sunday we didn't do much cause we had to leave quite early. Couple of us wanted to drive the whole way up to Cairns, so we needed to leave quite early. We went for a little ride in the morning which was fun. The horse we were riding was a bit boring and lazy though. You really needed to push him forward which really annoys me cause I love to ride fast horses. After the ride we started driving up. There was five of us in a 4-seater ute so the drive wasn't the comfiest possible. It was an awesome weekend even though we had couple of incidents on the way. Thanks everyone and I hope I see you all soon again.


Post a Comment