, , , , , , , ,

And I said, what about breakfast at Tiffany's?Moikka! Arki pyörii Kingaroyssa tavalliseen tapaan. Pakko myöntää, että on ollut kyllä kova pudotus au pairin arjesta normaaliin reilun neljänkymmenen tunnin työviikkoon. Tänään mulla sattui olemaan vapaa päivä, ja heräsin puoli kahdelta päivällä, hups. Syynä tosin pitkä ilta eilen. Täällä sattui reilu viikko sitten ulosajo, jossa autoa ajanut reilu parikymppinen nuori kuoli. Eilen oli siis hautajaiset ja niiden jälkeinen "wake" järjestettiin meidän baarissa. Väkeä siis riitti ja me työntekijät juostiin non-stoppina kolmesta puoleen yöhön. Ilta oli onneksi suhteellisen onnistunut vaikka kyyneliäkin tottakai riitti. Mutta sehän kuuluu asiaan. 

Hey ! Life in Kingaroy has been pretty basic. Work, gym and relaxing. I have to admit that I have been pretty exhausted with having a real job after being an au pair. Today I had a day off and I woke up at half past one. Oops. Well my excuse is that I had a really long day yesterday. There was an accident bit over a week ago where this young guy passed away. Yesterday was his funeral and the wake was held in our bar. We were running non-stop from 3pm till midnight, there were so many people here. Luckily everything went well. 

Muuten täällä on taas päivät kulunut tyypilliseen tapaan. Töitä, salia ja laiskottelua. Sunnuntaina kävin tosin Tomin farmilla ratsastamassa ja ampumassa. Ensimmäistä kertaa kokeilin ampua kenguruita, mutta en saanut yhtään osumaa. :( En tiedä sitten oliko syynä se, että olin vain paska tähtäämään, vai siinä että olin paska tähtämään juuri siksi, että elävän olennon ampuminen alitajuntaisesti jännitti. Yhtä taisin hieman nirhaista luodilla sekopäisestä pomppimisesta päätellen. Eloon se kuitenkin jäi ja iloisesti loikki pakoon, ettei kyllä kovinkaan suurta damagea tullut aikaiseksi. 

Last sunday I went for a ride and shoot with Tom. First time in my life I tried to shoot a kangaroo, but I didn't get any. I was really bad, the first ones were just there and I still didn't get them! Oh well actually I might've hit one a bit but didn't really hurt it. Which is good tho cause I would feel super bad if I would've caused a real damage but not killed it. I don't know was I just shit at aiming or was I shit because I was a bit nervous of shooting a living animal. Well I'll never know I guess. But I'm definitely going to try again.

Annakin saapui tänne perjantaina, ja olen ollut asiasta sekä iloinen, että vittuuntunut. Ihanaa tottakai oli saada tyttö takaisin, mutta kyllä se huoneen jakaminen hieman vituttaa. Kaikki minut tuntevat myös tietää kuinka lyhyt pinna mulla on, erityisesti kun on kyse mun hyvistä ystävistä.  Moi Jade. Elikkä sille päälle sattuessani ihan sama mitä Anna tekee tai sanoo niin mulla palaa hermo ja se ei sitten todellakaan jää kenellekkään epäselväksi. Siinä taas piirre jota voisin ruveta itsessäni kehittämään... :D

Anna finally arrived on friday. At the same time I'm super happy about it but a little annoyed as well. Don't take this the wrong way hun. It was just good having some alone time but well I did miss her of course and I'm happy to have her back. Not happy about sharing a room tho lol. 

Varasin myös lennot Balille viime viikolla. Lennetään nyt sitten 14 päivä Brisbanesta sinne, ja Darwiniin lennetään parin viikon lomailun jälkeen. Suunnitelmia ei vielä suuremmin ole. Tarkoituksena on siis mennä tapaamaan Anna-siskoani ja hänen poikaystäväänsä. Ei myöskään aiota pysyä Balilla vaan suunnataan mahdollisesti Lombokiin tai jonnekkin muualle. Australiasta mun matkaan lähtee saksa- Anna, ja mahdollisesti myös J. En malta odottaa !! Ja Balin jälkeen tosiaan tarkoitus on vihdoinkin tehdä meidän roadtrip koko outbackin halki, elikkä Darwinista Adelaideen. Ei olla vielä päätetty toteutuuko reissu omalla autolla, kimppakyydillä vai bussilla, mutta sitä kerkeää vielä pohtimaan. Me ollaan niin innoissamme että paikoillaan pysyminen tekee kyllä tiukkaa!

And one more thing. We booked our flights to Bali! We are flying out at the 14th and I couldn't be more excited. I'm meeting my sister who I haven't seen in over a year?? And also meeting her boyfriend who I've only met through Skype so far. Awesome! We are planning to go to Lombok or somewhere else, not to stay in Bali. Anna is also coming with me from Australia and after our two weeks holiday we are flying to Darwin. Then we are finally doing our trip through the outback down to Adelaide. I can't wait!!

Mitäs ootte mieltä näistä postauksista ilman kunnollisia kuvia tai kuvia ollenkaan? Itseäni ärsyttää ja paljon, mutta täällä nyt ei paljoa kuvattavaa ole ja kamera on pysynyt visusti laukussaan. Olis kuitenkin ihan kiva kirjoitella kuulumisia silloin tällöin joten antakaa palautetta. :)

What do you guys think of these post with shit pictures or completely without them? It annoys me but what do you think? I won't be carrying my camera around here cause I wouldn't use it anyway but might be nice to write something every once in awhile still? And also, is this text too light to read?2 comments

  1. ite tykkään myös enemmän kun on kuvia, mutta tekstis on kyllä niin mielenkiintoista, että ei haittaa vaikka kuvia on vähemmän! :)
    Sitten kysyisin sellasta (pari viikkoa enää lähtöön, niin häiriköin sua mun kysymyksillä vielä :D ) että miten kannattaa hoitaa puhelin/puhelinliittymä-jutut? Onko sulla siellä joku liittymä, aussinumero, miten käytät nettiä puhelimessa? En yhtään tiedä miten siellä edes puhelinliittymät toimii :D Varmaan perhekin osaa neuvoa sitten kun menen sinne, mutta ajattelin kysyä jos sulla on kokemusta, että mikä toimii parhaiten kun Suomesta tulee niin pitkäksi aikaa :)

    ReplyDelete
  2. Okei kiva kuulla. :) Mulla on käytössä telstran prepaid ja oon todennut ihan hyväksi. Kallishan se on, mutta itse en kyllä mihinkään muuhun operaattoriin luottaisi kun telstraan. Kavereilla on monilla ollut vodafone tai optus ja kaikki ovat jossain vaiheessa päivittäneet telstraan, sillä telstran kantavuus on ylivoimaisesti paras. Nettihän on täällä perseestä sen suhteen, että rajatonta datan siirtoa ei tunneta niinkuin suomessa vaan maksat käytön mukaan. Minnepäin sä muuten olet suuntaamassa? :)

    ReplyDelete