, , , , ,

Brisbane

Moikka! Mulla on ollut melkoisen kiireiset pari viikkoa joten on kirjoittelu vähän jäänyt. Kyllähän noita vapaapäiväikin on ollut, mutta ne nyt on lähinnä kulunut koomaillessa ja salilla käydessä. Täällä ei kyllä paljoa tekemistä riitä. Sunnuntaina jos lähdet kaupungilla kävelemään niin missään ei näy ristinsielua. Työt kuitenkin sujuu ihan hyvin ja yleensä meillä on ihan hauskaakin tiskin takana. Asiakkaatkin ovat suurimmalta osalta mukavia, vaikka idioottejakin sekaan tottakai mahtuu.

Hey! I've been quite busy in the last couple of weeks so haven't had time to update my blog. I have had days off but cause we don't have wifi in our rooms it's bit hard. This town is really boring. I feel like only thing people do here is drinking. Well I don't really mind cause I came here to save money, but well it would be nice to have at least something else to do than work + gym. Palataanpa nyt kuitenkin vielä sinne Brisbaneen, josta lupasin vielä päivitellä. Noosa reissun jälkeen sunnuntai-iltana siirryttiin seuraaville hosteillemme. Kyseessä oli viiden opiskelijapojan kämppä, ja kuten tästä voi jo päätellä, niin talo oli melkoisen saastainen. Pojat olivat kuitenkin hauskoja ja sijainti oli todella hyvä, joten meillä ei valittamista ollut. Maanantaina lähdettiin sitten aamusta kaupunkiin seikkailemaan, ja mä olin kyllä niin pettynyt! En oikein tiedä mitä Brisbanelta odotin, mutta joka tapauksessa se alitti jokaiset odotukset ja pahasti. Kaupunki oli jotenkin todella ruma ja epämiellyttävän oloinen. Southbankia oli kehuttu ehkä parhaimpana spottina, mutta eipä siinäkään mitään mielenkiintoista ollut. Päivä kuluikin sitten edes taas kuljeskellessa ja hieman shoppaillessa. Mulla on pitkään ollut etsinnässä kunnon aurinkolasit ja päädyin nyt sitten lopulta Raybanin Aviatoreihin. Näähän ei mun makuun ihan täysin natsaa, mutta en nyt vuoden etsinnällä ole parempiakaan löytänyt joten luovutin ja ostin nämä. Mun lemppari aviatorit olisi Pradalta, mutta ne on muutaman vuoden vanhaa mallistoa joten ei löydy enää.

I promised to tell you something about our day in Brisbane before we came to Kingaroy. So after Noosa we moved to our next couchsurfing  place, which was with 5 student guys. The house was... Well a bit messy. But the boys were lot of fun and it was a good location so we had a good time. On Monday we went to the city to explore a bit and well, I was really disappointed. I don't know what I was expecting from Brissy, but it really didn't meet any of my requirements for a nice city. I did not like it at all. We spent the day mostly walking around and doing some shopping. I needed new sunnies and finally bought Raybans. They are actually not my favorites, but couldn't find any better ones so settled with them for now. We also visited the botanical gardens which was more like a park. Illalla käytiin sitten vielä italialaisessa syömässä ja istuttiin poikien kanssa talolla. Meillä oli siis loppupeleissä ihan mukava päivä, mutta kaupungille en kyllä ollenkaan lämmennyt. Tiistaiaamuna odottikin aikainen herätys, sillä bussi Kingaroyhin lähti jo kahdeksan jälkeen.  

We went for a one Italian restaurant for a dinner and just hangout at the house with the boys. So we ended up having good time in Brissy, but I'm not keen on going back there at all. On Tuesday morning I had an early wake up cause my bus to Kingaroy left around 8am.


2 comments

 1. Hei! Ihana taas kuulla miten siellä menee! :)
  Itsellä lähtöpäivä lähestyy koko ajan ja vajaa kuukausi enää suomessa. Innostus vaan kasvaa mutta paljon juttuja vielä hoidettavana! Sellasta kysyn, että onko sulla mitään kansainvälistä ajokorttia (periaatteessa käännös ajokortista, mutta maksaa liikaa..) vai miten siellä menee nuo? Netissä sanotaan että ausseihin olis hyvä olla, niin hankinko sen vaan vai onko mitenkään tarpeellinen? :) Entä tiiätkö yhtään että mistä asioista lentokentillä ollaan tarkkoja, siitä saa niin mixed information kaikilta kun jotkut sanoo ettei mitään ruokaa muistuttavaakaan saa koneeseen viedä, mutta kai nyt salmiakki- ja fazerin sininen-viemisiä voi aussiperheelleen viedä :o ? osaatko vastata tällasiin ollenkaan :D mutta hauskoja työvuoroja sinne! :) (itelläni ylihuomenna vika päivä töissä täällä suomessa ennen kun kaikki aika on vaan panikointia ja läksiäisiä..xd )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa! Pahoittelut kun on vastaaminen kestänyt, meillä on vähän ollut vaikeuksia wifin suhteen. Sullahan on lähtö jo tosi lähellä nyt, voin vaan kuvitella kuinka innoissasi olet. Ajokortista sen verran, että mulla ei mitään kansainvälistä ole hommattuna enkä ole sitä kertaakaan tarvinnut. Mut on muutaman kerran poliisi pysäyttänyt, mutta korttia eivät ole koskaan katsoneet, joten en kyllä siitä osaa sanoa mitä kommenttia asiasta tulee. Monen olen kuulleen saaneen varoituksen ja monelle ei ole sanottu mitään. Kysyin myös asiasta yhdeltä tutulta poliisilta, ja hän kyllä sanoi, että mun pitäisi olla ihan fine suomikortilla. Ja tosta ruuan tuomisesta niin kyllä mä ainakin suklaata sun muuta toin ja kaveri joka tuli just espanjasta toi ruisleipääkin jne. Onnea sulle reissuun ja nauti viimeisistä päivistäsi Suomessa. :)

   Delete