, ,

But I found it in a rain cloud, it was smiling downHeippa! Viime viikko olikin sitten ylllättäen tapahtumia täynnä. Joukkoon mahtui niin sairaalareissua, koti-ikävää (tästä kirjoitan oman postauksensa) ja yhden yön pikavisiittiä Brisbaneen. 

Hey! Last week ended up being full of happenings. I ended up visiting the hospital, being homesick (I'll write a post about this) and visiting Brisbane for one night. 


Onnistuin tosiaan rikkomaan käteni tiskatessa tiistai-iltana. Yksi lasi vain yhtäkkiä halkesi kesken tiskauksen ja leikkasi mun rystysen auki. Haava oli ihan kiitettävän kokoinen ja verenvuoto ei tahtonut loppua niin millään. B yritti ensin tunkea siihen laastaria johon mä totesin että toi ei kyllä mitään auta ja sidottiin se sitten Pian kanssa jotenkin kasaan. Yöllä sitten älysin, että nyt on jotain ikävämpää kyseessä, kun en kivuilta kyennyt nukkumaan, mutta kiltisti aamulla kuitenkin tulin takaisin töihin. Kauaa ei kuitenkaan mennyt, kunnes haava alkoi uudelleen vuotamaan, joten ei muu auttanut kuin lähteä käymään läheisessä sairaalassa. Siellä sainkin sitten saarnat siitä kuinka mun olisi pitänyt jo illalla tulla käymään, että nyt on valtava tulehdusriski, mutta tikata se kuitenkin täytyy. Lääkäri myös totesi, että hermon olen ilmeisesti leikannut ja komensi mut pariksi päiväksi lepoon. Onneksi mulla olisi jokatapauksessa ollut vain lyhyt päivä tiedossa ja torstai vapaa joten en joutunut paljoa töistä poissa olemaan. Ja hermon olin tosiaan leikannut, sillä kipu ei vaan helpottanut vaikka kuinka erilaisia kipulääkkeitä kiskoin. Pakko kyllä antaa kehuja Kingaroyn sairaalan henkilökunnalle. Hoitajat olivat aivan ihania ja auttavaisia, täyttivät mun lappuset mun puolesta, sillä kirjoittaminen oli tällä kädellä hieman hankalaa. Lääkäri taas oli erittäin ammattitaitoinen ja mukava ja tikitkin on todella siistin näköiset. Ja medicare kortin ansiostahan mun kukkaroa tämä ei rokottanut senttiäkään. Eli muistakaa kaikki suomalaiset se kortti hakea heti kun tulette!!

So I managed to hurt my hand on tuesday night when I was doing the dishes. One glass just suddenly broke and cut my knuckle open. It was fairly big for a cut like that and just did not wanna stop bleeding! B first tried to but a band-aid on top of it but well obviously that didn't work so we tied it up with Pia. At night I realized that there was something more wrong cause I couldn't sleep at all because of the pain. I tried to go work in the morning, but it started bleeding again so I went to the hospital. The guys t the hospital weren't happy at all. They said that I should've come there straight away when it happened that the risk of an infection will be really big now but they will still need to stitch it up.  And obviously I had cut a nerve cause the pain was ridiculous for a cut like that. I have to say that the nurses and doctors in Kingaroy hospital were really good. They treated me really well and helped me to fill up my forms because it was hard to write with this hand. Thank you. 


Keskiviikko mulla menikin sitten pääosin lepäillessä ja lääkecoctaileja nauttiessa. Torstaiaamuna hyppäsin bussiin ja kohti Brisbanea. Lähdin siis J:tä tapaamaan. Alunperin hänen oli tarkoitus tulla käymään täällä, mutta muutaman mutkan tullessa matkaan todettiin, että on helpompaa jos tavataankin Brisbanessa. Mun bussihan oli perillä jo ennen puolta päivää, kun taas J saapui joskus myöhemmin iltapäivällä. Vietin sitten muutaman tunnin shoppaillessa ja kahvilla käymisessä. Löysin todella söpön pienen kahvilan jostain sivukujalta, jossa vietin reilun tunnin lattea juoden ja sisustuslehtiä lukien. Laitoin vielä puhelimen tarkoituksella pois ja keskityin rauhassa lehtien selailuun. Oli kyllä aivan ihana pieni rentoutumishetki ilman puhelinta ja kellosta tietämättömänä. Tätä täytyy tehdä useamminkin.

On wednesday I wasn't able to do much more than rest. The next morning I jumped into a bus which took me down to Brisbane. I went to see J. In the first place he was supposed to come here, but couple of things came in between so we decided that it will be easier to meet in Brisbane. His flight wasn't there before later in the afternoon so I spent the day shopping and having coffee. I found this really cute cafe in this little alley and I spent over an hour there enjoying my latte. I put my phone away and focused on reading these design magazines. It was so relaxing. Having no idea about the time and not texting with anyone or checking Facebook etc. I really should do that more often.Tapasin J:n sitten iltapäivästä hotellilla. J oli varannut meille ihanan hotellin aivan keskustan ja puutarhojen vieressä. Meillä oli jopa jokinäköala huoneesta. Illalla me ei paljoa saatu aikaiseksi. Käytiin syömässä ja katselemassa kaupungin valoja Kangaroo Pointilla. Aamulla jouduttiinkin lähteä liikkeelle suhteellisen ajoissa, sillä edessä oli pitkä päivä autossa, Kingaroyhin ja takaisin. Tai no, mähän jäin Kingaroyhin. Mulla oli kuitenkin iltapäivästä töitä ja J:nkin piti olla iltaan mennessä takaisin Brisbanessa. 

So I met J in th afternoon when he finally got there. We didn't get up to much. Went out for dinner and had ice cream at the kangaroo point watching the city lights. We were back at the hotel pretty early. Unfortunately we needed to get up fairly early in the morning, cause J had a long day driving ahead. He dropped me back to Kingaroy.  I needed to be at work by the afternoon.Viikonloppu kului töitä tehdessä. Meillä oli myös tosi hauskat afterworkit lauantaina Pian, pomojen ja parin niiden kaverin kanssa. Mulla on niin mahtavaa videomateriaalia poikien "sliding competition"ista, mutta tällä wifillä niitten lataamiseen menisi ikuisuus.

The weekend went past working. We also had super fun after work on saturday night with Pia, our bosses and couple of their friends. I would love to upload some videos of our sliding competition but with this wifi it would take ages.

Post a Comment