, , , , , , ,

Noosa

Vietettiin tosiaan muutaman päivän loma Noosassa ja Brisbanessa Annan kanssa Moranbahista lähdön jälkeen. Lennettiin Lauantaina Mackaysta Brisbaneen, jossa yövyttiin ehkäpä maailman suloisimman couchsurfing miehen luona. Kyseessä oli noin 75-vuotias mies, joka oli itsekin nuorempana matkustellut ja ei oltaisi parempaa hostia couchsurfing kokeilullemme toivoa. Jos joku ei tiedä couchcurfing käsitettä, niin kyseessä on internetsivusto, jonne voi rekisteröitä surffarina, hostina tai molempina ja ajatuksena on siis ihmisten tapaaminen ja ilmaisen yöpaikan tarjoaminen/löytäminen. Tää meidän hosti oli sitten aivan uskomaton. Hän ilmoitti hakevansa meidät lentokentältä ja kokkaili meille illallista molempina iltoina, shampoot ja aamupalatarvikkeet ja kaikki löytyi valmiiksi couchsurffaajille ja ties mitä. Älyttömintä oli se, että hän lainasi meille sunnuntaina autoaan että päästiin tekemään reissu Noosaan! Siellä oli yöpymässä myös yksi Kanadalainen poika, joka oli hänen luonaan ollut jo viikon. Tällä oli luultavasti suuri osa sen auton lainaamiseen mutta silti! Kyllä tältä pallolta ihania ihmisiä löytyy.

I had a couple of days holiday in Brisbane and Noosa with Anna after we left Moranbah. We flew to Brissy on saturday and stayed with this awesome couchsurfing host. He was around 75 year old man and we couldn't have wished for a better host. He even picked us up from the airport and cooked us dinner both nights. He also had this Canadian guy staying there and he borrowed his car for us three on Sunday so we made a trip to Noosa. 


Sunnuntaina napattiin auto alle aamusta ja otettiin suunnaksi rannikko. Bongattiin matkalla joku random tourist drive joka vei meidät tsekkaamaan Glass House Mountainseja. Ajettiin jonnekkin lookoutille minne piti sitten vielä kävellä vajaan kilometrin jyrkkä nousu. Meillä oli päällä kesämekot ja sandaalit joten ei mikään maailman miellyttävin kiipeäminen ollut edessä. Me tehtiin Annan kanssa ihan täyttä kuolemaa kun Kevin vaan kipitteli kepeästi eteenpäin. Näkymätkään ei loppupeleissä mitkään hirveän erikoiset olleet, mutta tulipahan käytyä.

So early in Sunday morning we started driving. We stopped at the Glass House Mountains on the way which wasn't that exciting. We had to do this steep climb to the lookout which was good but nearly killed us. I really need to start exercising again lol. 


Noosaan selviydyttyä heitettiin autoparkkiin ja kipitettiin biitsille. Päivä oli todella kaunis joten makoiltiin siinä muutama tunti rusketuksesta unelmoiden ja meressä pulahdellen. Suomalaiseen makuun vesi oli aivan täydellistä. Juuri sopivan viileää ja raikasta. Rannalla loikoilun jälkeen suunnattiin surffiklubille lounaalle. Iltapäivästä käytiin vielä heittämässä seitsemän kilometrin lenkki luonnonpuistossa, jonka jälkeen oli aika suunnata takaisin Brisbaneen. 

In Noosa we focused on lying at the beach and having a couple of dips in the ocean. The water was absolutely perfect. We also had lunch at the surf club and went for a nice little afternoon walk in a national park. The weather was just perfect for a day like that and we had a really good time. 


Brisbanessa käytiin vielä meidän hostin luona illallisella, jonka jälkeen Kevin + Barry heittivät meidät meidän seuraavan hostin luokse. Maanantaina vietettiin sitten city-päivä Brisbanessa, mutta siitä lisäilen kuvat sitten toisella kertaa. 

When we got back to Brisbane we had dinner with Kevin and Barry. After dinner they dropped us off to our next hosts. On monday we had a city day in Brisbane but I'll add the pictures from that another time.

2 comments

  1. Sul on kyl aivan ihana blogi, kirjotat mielenkiintosesti ja kuvat on laadukkaita! Ihana toi teiän hosti, ihan mahtava :-) Mieki lähen ensviikolla reilaamaan ja joka yöpaikan löysin cs:tä. Toivottavasti tulis yhtä mahtavia ihmisiä mullakin vastaan! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos kiva kuulla että tykkäät. :) Joo kyseinen vanha herra oli kyllä aivan uskomaton! Ja mahtavaa reilireissua. :)

      Delete