, ,

Pikakuulumiset

Moikka! Musta ei ole taas aikoihin kuulunut kun en vain yksinkertaisesti ole jaksanut viettää ylimääräistä aikaa duunipaikalla dataillessa. Ihan tarpeeksi tulee näitä baarin seiniä katseltua työaikanakin. Eli niinkuin arvata saattaa, täällä ei ole mitään jänniä tapahtunut. Lähinnä lasketaan päiviä siihen, koska päästään täältä pois. Enää alle kaksi viikkoa ja mä olen Airliella nauttimassa auringosta! Mulla on nyt viimeset työpäivät melko helvettiä, kun pyysin, että laittaisivat kahden viikon tunnit tähän puolelle toista viikolle, jotta saisin täydet palkat vaikka lähdenkin aiemmin. 

Nytkin jaksoin tosiaan raahautua baariin läppärin kanssa vain, koska piti hoitaa laskuja ja vakuutusasioita. Mun vakuutus nimittäin umpeutuu ylihuomenna ja Suomestahan en uutta enää saa. Vaihtoehdot ovat aika vähissä ja tällä hetkellä ainoa ”järkevän” näköinen näyttäisi olevan World Nomads. Järkevää siinä vaan on kaikki muu paitsi hinta. 891€/12kk. Anteeksi kuinka? Tässä nyt sitten yritän arpoa, että pitäiskö tässä elää ilman vakuutusta vai mitä sitä tekisi. Ei sekään vaihtoehto hirveästi houkuttaisi, mutta ei kyllä toi lähes tonnin laittaminen vakuutukseenkaan.

Mutta joo mä jatkan vakuutusten tutkimista. Yritän viimeistään sieltä Airlielta sitten palata vähän mielenkiintoisempien juttujen ja kuvienkin kanssa. Kiva kun jaksatte vielä seurailla vaikka huono bloggaaja olen nyt ollutkin. :)

Hey guys! I haven't been posting because there hasn't been much happening. Just work and counting down the days. Less than two weeks and I'm in Airlie enjoying the sun. I've also been struggling with insurance stuff. Mine is running out in two days and I can't get a new one from Finland. The only reasonable one I've found so far was from world nomads and the cost is around 900€/year. Insane!!! If anyone has any cheaper suggestions please share. Anyway I try to get back to blogging again and get some bit more interesting material to you guys when I get to Airlie. Thanks for keeping up still. x

4 comments

 1. kiva kuulla kuulumisia! vaikka hui toi vakuutushomma!! melko paha päätös tehtävä :/ mun yks tuttu just joutu täällä sairaalaan, ja vakuutus oli vanhentunu 9 päivää sitte, mutta ei mitään vakavaa ollu kuitenkaan onneks! ja toi on kyllä aivan jäätävä hinta, toivottavasti löytyy jotain järkevämpää!!
  iteki siis nyt jo täällä pallon toisella puolen!! about kk takana ja ollu huippua, en malta odottaa mitä seuraavat kuukaudet tuo tullessaan :)) blogiakin jaksaa päivittää kunhan ehtii :) jos kiinnostaa, niin mun aussielämää voi seurata täältä: yelloowsky.blogspot.com :)
  tsemppiä tylsiin työpäiviin ja vakuutuksen etsintään!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo oli kieltämättä irveä säätö sen vakuutuksen kanssa, mutta onneksi loppujen lopuksi järjestyi! :D Kiva kuulla, että säkin olet päässyt matkaan. Ehdottomasti tsekkaan sun blogin jossain välissä. :)

   Delete
 2. Moikka! Löysin sun blogin äsken ja selailin postauksia läpi, tykkään kovasti!

  Olen tällä hetkellä au pairina Brisbanessa ja joulukuussa olis tarkoitus jättää perhe ja suunnata uusille seikkailuille. Tarkoituksena olis etsiä duunia, kerätä rahaa ja päiviä siihen toisen vuoden viisumiin. Onko sulla antaa mitään vinkkejä työnhakuun? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla kiitos. :) Mä en kyllä kummempia vinkkejä osaa antaa kuin että gumtreestä löytyy! Ja tee mahdollisimman persoonallinen ja monipuolinen CV ja muista soitella perään aktiivisesti vaikka se vittumaiselta välillä tuntuukin.

   Delete