, , , , , ,

I don’t wanna wake up lonely / I don’t wanna just be fineMoikka! Vihdoin olen päässyt ihmisten ilmoille ja ainakin jossain määrin netin ääreen. Itseasiassa kirjoittelen tätä postausta kaverin kämpillä, siinä toivossa, että tänään jossain välissä pääsen wifin äärelle. Ollaan siis saavuttu Darwiniin. Lennettiin kaupunkiin torstai-iltana ja saatiin jo pieni hässäkkä aikaan maahantulossa. Eräs virkailija ei oikein tykännyt siitä, ettei me vielä tiedetty missä aiotaan yömme viettää ja kello oli 11 illalla. Noh saatiin homma kuitenkin selväksi ja päästiin maahan. Oltiin ensimmäinen yö hostellissa, josta seuraavana aamuna muutettiin yhdelle couchsurfing hostille. Perjantai menikin pitkälti nukkuessa, illalla tosin käytiin meidän hostin serkun kanssa parilla. Muuten nää pari päivää Darwinissa on mennyt ihan chillisti. Ollaan lähinnä pyöritty kaupungissa ja tutkittu ympäristöä. Käytiin myös kaverin kaverin luona BBQssa lauantai-iltana ja eilen itseasiassa muutettiin tämän kyseisen kaverin serkun luokse. Ei voi muuta sanoa kun että aivan ihania ihmisiä! Meillä ei nimittäin ihan täysin natsannut se meidän couchsurfing hostin kanssa (muistakaa luottaa intuitioonne näissä asioissa!!) ja haluttiin sieltä lähteä. Oltiin jo valmiita muuttamaan hostelliin, kunnes yksi tuttu ilmoitti että on järjestänyt meille yöpaikan serkkunsa luota. Siis miten ihania jotkut oikeasti on? Me ei tunnetta näitä poikia ollenkaan, yhteinen kaveri vain järkkäsi meidät tapaamaan nyt kun tultiin Darwiniin. Ei oltaisi kyllä parempaa seuraa voitu toivoa. Niin avuliasta ja hauskaa porukkaa!

Hey ! I have finally got back to civilization. Or at least almost. So we are in Darwin now. Flew in last Thursday and we have mostly been relaxing and exploring the city. I wasn't expecting anything at all from it but for my own surprise I really really like it. We stayed one night in a hostel and since that we stayed with one couchsurfing host and then with our friends friends place. Terrie, our friend contacted us with one of his best mates who lives in Darwin and we've been hanging out with him and his friends a lot. So awesome guys, we couldn't be happier to have found so great company here. 


Anyway, meillä oli aivan ihanat kaksi ja puoli viikkoa Indonesiassa reissaamassa. Saatiin todella nauttia auringosta ja merestä. Mä ennätin jopa vihdoin kokeilemaan surffaamistakin! Mä puran näitä Indonesian juttuja useammassa osassa ja vähän paremmalla ajalla. Tän postauksen kuvituksena toimii muutamat fiilis kuvat Airlie Beachilta. Reissusta ei nimittäin  kokonaiseksi postaukseksi asiaa ole. Minunhan piti mennä sinne ennen Indonesiaa pitkäksi viikonlopuksi, mutta tuli pieniä mutkia matkaan ja lensinkin sinne loppujen lopuksi vain yhdeksi yöksi. Mitään kummempaa ei sitten tullut tehtyä ja kameraakaan en kaivanut esiin kuin muutaman hassun kerran. Airlie on edelleen mun mielestä aivan ihana ja en malta odottaa seuraavaa kertaa kun sinne pääsen, jospa silloin vaikka pääsisin vihdoin sinne Whitehaven beachillekkin jonka olen nyt jo kahdesti onnistunut missaamaan. Oli kuitenkin ihanaa nauttia vain auringosta, hyvästä ruuasta ja vapaudesta kun olin vihdoin ulkona Kingaroysta.

So we had an amazing holiday in Indonesia. Two and a half weeks of sun and the ocean. I finally got to try surfing. I'll get back to Indonesia on another post or a few. Too much to write at once! The pictures of this post are actually from Airlie Beach. Maybe some of you remember that I was heading there for a long weekend after I left Kingaroy. Well the plans changed and I ended up going only for one night. So like you can guess we didn't get up to much with such a little time. I still love Airlie and can't wait to get back there again. Maybe I'll finally get to the Whitehaven beach which I've managed to skip twice now.. It was anyway awesome to enjoy the sun and good food and celebrate the fact that I was finally out of Kingaroy.


Nyt näyttää siltä, että ollaan saatu Darwinissa homma haltuun ja auto sun muut asiat on järjestyksessä. Seuraava ohjelmanumero onkin sitten järjestäytyä Broomeen tämän viikon aikana meidän autoa hakemaan ja sitten tien päälle. Broomessa tavataan vihdoin Linda, joka lensi jo muutama päivä sitten Perthiin. Ei ole mitään parempaa kun saada mun tytöt taas kasaan ja lähteä reissuun yhdessä niinkuin vuosi sitten suunniteltiin. Monta asiaa on tapahtunut välissä ja suunnitelmat levinneet kasaan ja muuttuneet niin monesti ettei kukaan pysyisi enää laskuissa mukana. Ei voi kyllä muuta nyt todeta kun ai että elämä on ihanaa. Muistuttakaa mua tästä fiiliksestä kuukauden päästä kun tulen blogiin itkemään sitä kun ei ole enää rahaa ruokaan. Anyway, mä lähden nyt moikkaamaan kavereita, palaillaan pian taas. :)

A little bit of our plans from now on. We just got a car confirmed for us today and we are going to get to Broome during this week to fetch it. There we will also finally meet Linda. She has been in Perth for a couple of days now. There is nothing better than finally getting my girls together and start the trip we started planning a year ago. Well, if I'm honest it's not the same trip anymore since our plans have been falling apart or changing all the time. Anyway, it's still Australia and us three on the road together. I love it already!! Oh well, we'll see do I love it still in a month when we are out of food an money and fighting lol.. I'm off for now but I'll get back to you guys soon with new stories. x

Post a Comment