,

And every fucking city feels the sameHeippa jälleen ! Meillä on nyt reissu virallisesti ohi, auto on palautettu ja tytöt lensi takaisin länsirannikolle. Mä kituutan edelleen tällä idässä, vaikkei tällä hetkellä vois vähempää kiinnostaa. Homma meni sinänsä hassusti, että lähden nyt hetkeksi duuniin Seventeen-Seventyyn, sille samalla farmarille jolle Anna työskenteli mun ollessa Moranbahissa. Mulla oli suunnitelmat ihan auki, kun J:n siirto lykkääntyi. R sattui sopivasti tarjoamaan töitä joten mikäs siinä sitten. Ei nyt rahallisesti tai muutenkaan mikään unelmaduuni, mutta ainakin tekemistä muutamaksi viikoksi ja sitten tilannekatsaus jälleen. 

Hey! So the road trip is officially done now. Car has been returned and the girls flew back to the west few days ago. I'm still stuck in Sydney, but will fly over to Queensland on Tuesday. I'm actually heading to Seventeen-Seventy for a month or so. Going to be working for the farmer Anna used to work for while I was in Moranbah. I wasn't actually too keen first, but I ha nothing else going on and J:s move postponed again so why not. Roadtripistä olisi niin helvetisti tarinoita ja kuvia blogiin, että ihan ahdistaa. Mulla ei täällä Sydneyssä ole ollut wifiä, eikä tule olemaan Seventeen-Seventyssäkään, joten postailu tulee luultavasti olemaan todella heikkoa vielä toistaiseksi. Pahoittelut siitä. Ei tosiaan ole tällä kertaa minusta kiinni. Niinkuin ainakin kommenteissa jo mainitsin, olen väsäillyt muutamia yhteenvetopostauksia roadtripistä, ja toivottavasti pääsen niitäkin pian bloggailemaan. Settiä on tulossa muun muassa budjetista, reittivalinnoista ja matkaseurasta. Kuvat tällä kertaa viimeiseltä päivältä Annan kanssa. Oli todella outoa hyvästellä kyseinen tyttö, onhan tässä jo reilusti yli vuosi yhdessä reissattu ja nyt en sitten tiedä koska edes tavataan taas. Ei meistä kumpikaan olisi uskonut, että erotaan ennen Australiasta lähtöä, mutta niin ne suunnitelmat muuttuu. 

I have so many stories and pictures from the trip that I would love to post. The problem is that I don't have wifi at the moment, and won't have it in Seventeen-Seventy either. So unfortunately I won't be able to update too much quite yet. I'll do my best though. The pictures are from my last day with Anna. It was so weird to say goodbye to her. She's been such a huge part of my whole life in Australia, and now suddenly she is on the other side of the country and we don't even know are we gonna see each other again in Australia at all. Neither of us thought that we would separate before we leave oz, but well plans changed like the always do.

Post a Comment