,

Here again


Heippa hei! Mitä teille kuuluu sinne ruudun taakse? Täällä arki rullaa tasaiseen tahtiin. Töitä olen tehnyt niin paljon kuin vaan mahdollista, ja vapaa-aika on kulunut salilla/joogassa tai muutamia kavereita tavatessa. Olen myös mummoutunut ja neulonut parin villasukkia. Ja pakko myöntää että oli ihan törkeän hauskaa. :D Suomi-ikävä on ollut kova, ja kaikki kotimaasta ja kodista muistuttavat asiat tuntuu älyttömän kivoilta ja innostavilta. Mä odotan täällä jo ihan onnesta soikeana MM-kisoja, vaikken Suomessa ikinä lätkää seurannutkaan. Ikävä on toisaalta hassu sana, sillä ei täällä missään itkuparku tahdon kotiin tilanteessa olla. Enemmänkin sellainen haikeaolo Suomea ajatellessa. Pelkkä ajatus kevätauringosta ja lämpenevistä ilmoista saa hymyn huulille. Täällä paistava aurinko ja kuumuus vaan kiukuttaa. Yöt ovat kyllä ruvenneet viilenemään toden teolla, ja välillä on saanut ihan palellakkin aamulla töihin kävellessä. Työkaverit ei tahdo ymmärtää kun sateisen ja harmaan päivän koittaessa mä olen hymykorvissa ja hehkutan kaikille kuinka ihana keli tänään on.
Ensi syksyn suunnitelmat ovat edelleen auki, odottelen nimittäin yhä vastauksia muutamalta yliopistoilta. Tällä hetkellä yritän siis keskittyä hetkessä elämiseen ja mahdollisimman kovaan työntekoon jotta saisin säästöt maksimoitua. Valitettavasti meidän raflalla on meininki hiljentynyt kovasti ja työvuorot lyhentyneet aika hurjastikin. Toinen duuni on siis luultavasti haussa lisätuntien toivossa. 


En mitenkään tahdo ymmärtää mihin tämä vuosi on kadonnut? Kohtahan me ollaan jo toukokuussa ja musta tuntuu että vasta olin viettämässä uutta vuotta Sydneyssä. Tuntuu etten ole saanut tänä vuonna mitään aikaiseksi tai kokenut mitään suurempaa, vaikka sehän ei tosiaan totta ole. Alkuvuosi on mennyt jotenkin älyttömässä sumussa, ja se on täällä blogissakin näkynyt. Nyt mulla on tavoitteena siis ottaa kaikki ilo irti ja ruveta toden teolla tekemään asioita ja nauttimaan näistä kuukausista. On nimittäin mahdollista, että seuraavat kuukaudet tulevat olemaan viimeiset Australiassa tällä erää. Pelkkä ajatus saa kyyneleet silmiin ja palan kurkkuun. Ei niinkään se että pitäisi välillä lähteä muualle, vaan se, että takaisin tulo ei tule olemaan yksinkertaista, mikäli lähtö nyt koittaa. Voi olla, ettei sitä takaisintulon mahdollisuutta koskaan tulekaan. Eli niinkuin arvaattekin pelkkä ajatus ahdistaa järkyttävästi. Vaikka juuri valitinkin Suomi-ikävästä, niin näen ja tunnen Australian enemmän kotina minulle itselleni. 


Jutut lähti näköjään taas ihan sivuraiteille ajatusvirran mukana. Tarkoitus oli tulla vähän kartoittamaan miten täällä sujuu ja toivottavasti jatkossakin kuulette minusta useammin. Motivaatio bloggailuun palaamiseen on tällä hetkellä kova, toivotaan että se pysyy yhtä korkealla. Kuvituksena toimii säälittävä yritykseni kuvata mun normaalia päivää täällä. Työvuoro tuona päivänä venähti joten illan pimeydessä ei huvittanut kuvia enää napsia. Töiden ajaltahan niitä yllättäen ei ole. :D Illalla kävin kyllä J:n kanssa syömässä fish&chipsejä rannalla ja seikkailtiin muutamalla nähtävyydellä + pelattiin minigolfia. Joo täällä minigolf kulkeekin nimellä Putt Putt. Voitte vaan kuvitella kun purskautin vedet suusta kun J kysyi että haluanko mennä kokeilemana Putt Puttia. :DD

'
Mä olen luultavasti nyt myös muuttamassa yhden kaverin kämppikseksi parin viikon sisällä, joten saan vihdoin wifinkin kondikseen joka helpottaa elämää aika pirusti. Uusi kämppä on tosin kauempana töistä, mutta kaikkeahan ei vaan voi saada. Sitten vielä kysymys, mitä te haluaisitte tässä blogissa lukea? Minkälaiset jutut teitä eniten kiinnostaisi? Laittakaa vaan rohkeasti palautetta ja toiveita kommenttiboksiin ja yritän niitä toteuttaa parhaani mukaan. :) 

Post a Comment