So run away and I'll be runnin' next to you


Heippa! Tänään oli taas mun viikottainen vapaapäivä joka kului pitkälti samalla kaavalla kuin aiemmatkin. Sleep in, siivoamista ja kahvittelua, tällä kertaa uuden tuttavuuden kanssa. Ilta meni kokkaillessa ja rentoutuessa. Teen siis töitä poikkeuksetta sen kuusi päivää viikossa, ja ainakin la-su siellä töissä tuleekin vietettyä yleensä se kaksitoista tuntia. Kuten arvata saattaa, maanantaisin ei siis hurjasti energiaa pakollisten kotitöiden lisäksi löydy. Mulla alkaa mennä kovasti hermo mun kämppikseen. Siis älyttömän mukava ja kiva tyyppihän se on, mutta siivous ei taida kuulua herran sanavarastoon. Ollaan asuttu tässä nyt varmaan kolme kuukautta, ja ei ole tainnut mies kertaakaan tarttua imuriin tai pestä vessaa. Anteeksi mitä? Mä kuitenkin ennen hänen kanssaan saman katon alle muuttamista kysyin varmaan kymmeneen otteeseen, että onko hän siisti ja järjestyksellinen ihminen, sillä se on mulle lähes ykkösjuttu kämppistä ajatellessa. Joo olen ehkä hieman siisteysfriikki, mutta ainakin  toin asian rehellisesti esille jo alusta alkaen. No kovasti hän lupaili olevansa siisti jne mutta taitaa olla meilla vaan aika eri käsitykset tässä asiassa. Kyllä hän toki asiat pitää paikoillaan pääsääntöisesti ja siivoaa mm keittiön jäljiltään. Ylläpito siivousta vaan ei tapahdu missään määrin. Ja mikä siinä on, että niitä hikisiä treenikamppeita pitää jättää jonnekkin lojumaan ja lemuamaan? Yök. Tänään kulutin kolme tuntia vapaapäivästäni asunnon kuuraamiseen ja ostin jotain supertehokkaita huonetuoksujakin vaan ei. Samalta täällä haisi kotiin tullessa. Siis miten ei voi ymmärtää koiranomistajana sitä, että siitä asuntoa on siivottava entistä enemmän jos siellä on eläimiä ja koirankin voisi joskus kylvettää.. Jos en olisi kohta lähdössä maasta pois joka tapauksessa (jeps, tästä lisää myöhemmin) niin olisin varmaan jo etsinyt uuden asunnon. Enää kaksi kuukautta, kyllä mä tän kestän. Anteeksi vuodatus, menee vaan ihmisellä hermo kun jotkut osaa olla niin ajattelemattomia. 


Mitäs muuten? Kävin tänään kahvilla siis yhden suomalaisen tytön kanssa joka on täällä opiskelemassa. Kävi aika hauska sattuma, sillä kun oltiin kävelemässä pöytään,  M huikkasi ihan ihmeissään että katoppa mitä tuolla on. Käännyin ympäri ja siinä oli delin tiskissä myynnissä Fazerin hapankorppuja!! Siis ihan oikeasti, jossain random Delissä Broadbeachilla hapankorppuja. Ja vielä Fazerin? Me rohmuttiinkin sitten vikat paketit mukaamme, ja nyt on maha kipeenä hapankorppujen yliannostuksesta. :D Herkkunsa kullakin. 

2 comments

  1. Äh, toivottavasti kämppis tajuais...Ei oo tollanen kivaa. Mut huippua et hapankorppuja löyty sieltä toiselta puolelta maapalloo!:D Vähänkö huikeeta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on mies, ei se tajua.. Ja joo äläpä, mä oon vieläkin ihan onnesta soikeena näistä!:D

      Delete