The way you kiss me will work each time


Mä innostuin viime viikolla vapaapäivänä väsäämään pannukakkuja ja ai vitsi että näistä tuli hyviä! Ohjekin oli ehkä maailman simppelein, blenderissä sekaisin banaani, kananmuna, kourallinen kaurahiutaleita ja hyppysellinen suolaa ja leivinjauhetta. That's it! Tarjoiluun kuvissa näkyvä setti ja vapaapäivä pääsee alkamaan täydellisesti. 
Muutama mun työkavereista opiskelee kauneusterapiaa, ja olen lupautunut tarvittaessa koekaniiniksi hoidoille. Tänään menin sitten käymään koululla jossain selluliitin vastaisessa kiinteytyshoidossa (koska mullahan tätä ongelmaa niin suuresti löytyy.. :D). Oli ihanaa vaan makoilla siinä se parituntia kun M hieroi ja kuivaharjasi, sekä laittoi kaiken maailman naamioita. Hauskin osuus oli ehkä kun laitettiin ne laput mitkä antaa kai jotain sähköshokkeja ja saa lihakset supistelemaan. Siinä mä vaan makoilin ja sain päähierontaa kun mun vatsalihakset laitettiin töihin. Itse taidan kyllä jatkossa valita ihan perinteisen lihaskuntotreenin, mutta oli kyllä hauskaa päästä kokeilemaan tälläistäkin. 

Muuten tänne kuuluu tosi kivaa. Ollaan nyt suunniteltu muutamia kivoja juttuja tuleville viikoille. Tarkoitus olisi lähteä ainakin vihdoin käymään Byron Bayssa Jayn kanssa. Kaikkien mielestä on ihan uskomatonta, että olen onnistunut asumaan Gold Coastilla jo kuusi kuukautta käymättä kertaakaan Byronissa. Pakko kyllä myöntää, että odotukset tätä paikkaa kohtaan on älyttömän korkealla. Tarkoitus olisi siis vain hengailla pari päivää ja nauttia yhteisistä vapaapäivistä. Olen kyllä  kaavaillut  myös pientä sukellusreissua, ettei aika vaan kävisi pitkäksi... En malta odottaa, että pääsen jälleen pinnan alle!

Post a Comment