And the universe reigned again


Kurkkasin juuri, että kauanko on mennyt edellisestä postauksesta. Yli kaksi kuukautta! Apua. Siihen on kyllä tällä kertaa syynsä. Olen Suomessa. Saavuin jo muutama viikko sitten, Eurooppaan sitäkin aiemmin. Australialle heilutettiin väliaikaiset hyvästit Brisbanen lentokentällä lokakuun alussa ja suuntana oli silloin Berliini. Pienen Euroopan kierroksen jälkeen löysin tieni Suomeen kuun lopussa ja täällä sitä on nyt vietetty muutama viikko. Blogissa en asiasta voinut kertoa, sillä se tuli ydinperhettäni lukuunottamatta yllätykseksi kaikille muillekkin.


Tunteet ovat kieltämättä olleet aika sekavat. "Vanhaan elämään palaaminen" on aika erikoinen tunne kahden vuoden muilla mailla vieton jälkeen. Äitini sanoi, että olin ensimmäiset päivät kuin mikäkin zombi. Hyvä että sanaakaan sanoin, katselin vain ympärilleni hämmentyneenä. Vaikka tilanne siitä on lieventynyt, olen huomannut olleeni edelleen todella poissaoleva. En oikein tiedä itsekään, missä todellisuudessa tällä hetkellä elän. Palaan näihin tuntemuksiin vielä paremmalla ajalla omassa postauksessaan.


Suomessa viihdyn Tammikuun puoleen väliin asti, jolloin lennän takaisin Australiaan aloittamaan yliopisto-opiskeluja. Vihdoinkin. Blogiin on aivan järjetön määrä kuvia ja juttuja kerrottavana. Näihin palaan mahdollisimman pian. Tällä kertaa tämä postaus saa jäädä tähän, muutaman Byron Baysta napatun kuvan kanssa. Kuvat on viimeisiltä päiviltäni Australiassa, jolloin tehtiin pieni reissu Byroniin sukeltamaan ja rentoutumaan. Pikaisiin kuulemisiin!

Post a Comment