Welcome back

Takaisin Australiassa. Palasin auringon alle viime viikon lopulla. Neljäkymmentä tuntia yhtäjaksoista matkustamista se otti, mutta kylläpä tuntui ihanalta istua rannalla kylmä bisse kädessä ja katsella tähtiä. Pitkästä aikaa. Asustelen nyt kaverini luona muutaman viikon, kunnes oma asunto löytyy. Olisin voinut muuttaa tänne pysyvästikin, mutta sijainti ei ole ehkä itselleni otollisin. Ehkä olen turhan nirso, mutta minulle on aivan ehdotonta asua kävelyetäisyydellä rannasta. Muuten muuttaisin Coastin eteläosiin, mutta yliopiston sijainti ihan pohjoisessa tekee tämän järjettömäksi. Tarkoitus olisi siis asua samalla seudulla missä viime vuonnakin, eli jossain Mermaidin ja Broadbeachin kieppeillä. On ollut aivan ihanaa nauttia näistä viimeisistä kesäpäivistä. Olen nähnyt kavereita, makoillut rannalla ja käynyt seikkailemassa luonnonpuistossa. Onnistuin kuitenkin nappaamaan itselleni flunssan ja olo on viimeiset kaksi päivää ollut aivan kammoittava. Aivastelen ja niiskutan viiden minuutin välein, ja asunnossa missä olen tällä hetkellä ei ole ilmastointia. Ehkä ihan hyvä flunssani kannalta, mutta ei mielenterveyden. Nyt ei auta kuin toivoa että olo paranee viikonlopun aikana. Yliopiston aloittaminen tässä kunnossa ei nimittäin tunnu hirveän houkuttelevalta.


Ensi viikolla alkaa orientaatio ja meininki näyttää aika kiireiseltä. Saa nähdä kuinka moneen häppeninkiin sitä jaksaa loppupeleissä osallistua, mutta tällä hetkellä kalenteri on ainakin aivan täyteen tupattu. Orientaatioviikon jälkeen olisikin sitten aloitettava se ihan oikea opiskelu. A-P-U-A. Näistä lisää sitten!

Psst: Puhelinkuvia ei toivottavasti jatkossa nähdä yhtään sen useammin kuin aiemminkaan, mutta nyt en yksinkertaisesti ole halunnut tuhlata aikaa kameran kanssa heilumiseen.

4 comments

 1. Tsemppiä koulun alkuun! Toivottavasti postailet tunnelmia siihen liittyen tulevaisuudessa. Itsekin mietin samaa yliopistoa, mutta Graduate Diplomaa kun oon tehnyt jo alemman korkeakoulututkinnon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ! Sitä varmasti tarvitaan. :D Okei jännää. Mihin yliopistoon sitten päädyit?

   Delete
 2. Tällä hetkellä ajattelen, että suorittaisin Diploman Griffith:issä, koska tutkintoa tarjotaan vain muutamassa yliopistossa. Mutta katsotaan mihin suuntaan ajatus kehittyy :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kivaa! Ehkä jopa törmäillään sitten vielä kampuksella joku päivä. 8)

   Delete