Pikainen katsaus viimeiseen vuoteen

Onkohan täällä enää ketään? Elämä on vienyt minut täysin mennessään ja bloggailu on päässyt tipahtamaan kelkasta. Sijaintina on edelleen Gold Coast ja yliopistotutkinto alkaa olla puolessa välissä. Viimeiseen vuoteen on mahtunut opiskelua, töitä, Suomen reissua, rikkoutuneita luita ja aurinkolomia.Kun yliopisto oli ohi viimevuodelta lähdin Russelin luokse karjahommiin muutamaksi viikoksi "lomailemaan". Lomailu tässä yhteydessä tarkoittaa kahdentoista tunnin työpäivien painamista neljänkymmenen asteen helteissä, mutta voi kuulkaa, koejakson jälkeen tämä oli varsin rentouttavaa! Reissu päättyi kuitenkin astetta ikävämmin ja kotiin palattiin murtuneiden luiden kanssa. Tämän seurauksena päädyinkin yllättäen ottamaan nokan kohti Suomea, jossa työskentelin kuukauden yksi kätisenä markkinointitutkimus assistenttina ja nautin Suomen talvesta toista kertaa perättäin. Suomesta tulinkin sitten piipahtamaan kotona, mutta en täällä kuitenkaan viihtynyt viikkoa pidempään, vaan otin suunnaksi Indonesian, jossa pääsin viettämään laatuaikaa teillekkin tuttujen naamojen kanssa. Indonesiasssa lomailtiin lähes kaksi viikkoa nauttien auringosta, kookospähkinöistä ja rakkaimmasta seurasta.


Jälleen on kuitenkin arkeen palattu, kolmas lukukausi on jo reippaasti yli puolen välin ja talvi alkaa hiipimään Gold Coastille. Opinnot ovat olleet tänä vuonna huomattavasti mielenkiintoisempia, mutta opiskelumotivaatio välillä hieman hakoteillä. Olen myös ravintolatöiden lisäksi tehnyt töitä yliopistolle useammassa eri roolissa, joka on ollut hieno mahdollisuus ja hauskaakin suurimmalta osin. Kuulumiset jää nyt tällä kertaa tähän ja palaillaan asioihin hieman yksityiskohtaisemmin piakkoin! 

1 comment

  1. On täällä ainakin vielä yksi lukija jäljellä! On täällä jo odoteltukin, että milloin sulta saa taas postauksia lukea :)

    ReplyDelete